پاسخ : فروش فوق العاده و نا محدود سرور مجازی به مناسبت افتتاح ایران وی پی اس و میلاد با سعادت منجی عالم
تنظیمان و راه حل فقط برای مشتری گفته می شه ! قصد پاب کردن ندارم (در ضمن نه همه ی حملات واسه همین می گم با هماهنگی مدیریت باید انجام بشه) در این مورد پیغام ندین سوالی داشتیم آنلاینم -- به موضوع تاپیک نگاه کنید به انحراف نکشین لطفا هر سوالی در این ضمینه داشتید یاهو! ممنون
پاسخ : فروش فوق العاده و نا محدود سرور مجازی به مناسبت افتتاح ایران وی پی اس و میلاد با سعادت منجی عالم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
تنظیمان و راه حل فقط برای مشتری گفته می شه ! قصد پاب کردن ندارم (در ضمن نه همه ی حملات واسه همین می گم با هماهنگی مدیریت باید انجام بشه) در این مورد پیغام ندین سوالی داشتیم آنلاینم -- به موضوع تاپیک نگاه کنید به انحراف نکشین لطفا هر سوالی در این ضمینه داشتید یاهو! ممنون
در تاپیک این موارد ذکر شده و هر کاربری حق پرسش درباره ی موارد رو دارد.
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
چه حملاتی؟
تمام حملات تحت شبکه قابلیت پیگیری دارد و به هیچ طریقی شما امکان مخفی سازی رو ندارید.
(حتی با استفاده از Pro-xy)
دوست عزیز همه چی تو سایت هست می تونید ببینید .
بفرمایید ! Secured Servers - Dedicated Server Bandwidth
با سلام سرویس
WHT-SP3
Intel® Xeon® Processor X3440
Ram: 1GbDDR3
Hard Disk: 75GB
BW:3Tb
خریداری شد در حدود 30 دقیقه تحویل دادند . تشکر.
دوستان امشب دیگه آفر های ویژه به مناسبت افتتاح سایت و نیمه شعبان تموم می شه در مورد قیمت ها هم عرض کنم قیمت ها تغییر می کنن چند تا از آفر ها هم حذف می شن پهنای باند هم تغییرات توشون اعمال می شه
دوستان وقت آفرها تا امشب 1 بود لطفا در این مورد سوال نفرمایید وقتشون تموم شد
منتظر آفر های بعدی ما باشد
من که صبح سفارش دادم پولشم پرداخت کردم ولی هنوز تحویل نگرفتم
ایشون ظاهرا غیب شدن!
عجببببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!
دیروز صبح سفارش دادم پولم پرداخت کردم هنوز تحویل نگرفتم تلفنشونم خاموشه!
خدا به خیر کنه! امیدوارم کلاهبرداری جدید نباشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AbiriAmir
ایشون ظاهرا غیب شدن!
عجببببببببببببببب!!!!!!!!!!!!!!
دیروز صبح سفارش دادم پولم پرداخت کردم هنوز تحویل نگرفتم تلفنشونم خاموشه!
خدا به خیر کنه! امیدوارم کلاهبرداری جدید نباشه!
نه دوست عزیز کلاهبرداری نیست
من ایشون رو تضمین میکنم 100%
اگر پول یا سرورت رو نداد بیا از من بگیر
احتمالا مشکلی براشون پیش اومده