پاسخ : بالا بردن سرعت دانلود توسط سرور مجازی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
دوست عزیز سرعت دانلود بستگی به آی اس پس داره.
من توی اینترنت 256 گرفتم از مخابرات اما تا سرعت 590 کیلوبایت بر ثانیه هم میتونم دانلود کنم!
واقعا جای تعجب داره !
بله اون 256 نیست (اسمش 256 هست) اونا به شما 256 اختصاصی نمیدم مثلا 10mbps رو بین چند کاربر به اشتراک میذارن (برای مثال اگه قرار بوده به این کاربران 256kbps بدن این رو بین 40 نفر به اشتراک میذارن) به جایی که به هر کاربر 256 اختصاصی بدن
اینجوری هم مشتری بیشتر جذب میکنن و هم کاربران تمایل بیشتری واسه دانلود دارن و در نتیجه بهنای باند زودتر تموم میشه و باز باید پول بدن !
اگه به شما 256 اختصاصی بدن حداکثر سرعت دانلود شما 32 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود
دوست عزیز یک هشتم سرعت شما میشه سرعت دانلود این در حالت معمول
خوب؟!
حالا بعضی شرکت ها توربو و .. برای سرویس ها دارن که سرعت بیشتر می شه
ولی با 256 شما هر گز نمیتونید 590 یا حتی 257 دانلود کنید
در واقع بیشتر از سرعت اسمی سرعت دانلود نمیشه
البته این قضیه شما ممکنه به خاطر این باشه که شرکت در بازه زمانی خاصی محدودیت سرعت رو برمیداره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueline
دوست عزیز یک هشتم سرعت شما میشه سرعت دانلود این در حالت معمول
خوب؟!
حالا بعضی شرکت ها توربو و .. برای سرویس ها دارن که سرعت بیشتر می شه
ولی با 256 شما هر گز نمیتونید 590 یا حتی 257 دانلود کنید
در واقع بیشتر از سرعت اسمی سرعت دانلود نمیشه
البته این قضیه شما ممکنه به خاطر این باشه که شرکت در بازه زمانی خاصی محدودیت سرعت رو برمیداره
این سرویس رو توی شیراز من از مخابرات گرفتم. و موقع اخذ قرارداد توی قرارداد هم ذکر شده که توی همه سرویس ها محدودیت دانلود تا سقف 1024کیلو بایت/ثانیه باز و مجاز هست
این تاپیک جای بحث در مورد KB و Kb نیست. قبلا زیاد در این موردهایی که دارید بحث میکنید بحث شده که میتونید پیدا کنید و بخونید. جواب این سوال هم توسط 1eng.ir داده شده. اگه مشکل صاحب تاپیک حل نشده خودشون ادامه میدن.
آقا Sajad ، حتما باید موضوعی که توی تاپیک بحث میشه زیر مجموعه عنوان باشه ؟ ربطی نداره به نظر من . وسط این بحث یه مشکلی پیش اومده ، مربوط هم میشه . حل باید بشه .. بحث شده و اینا که این همه کاربر که همشون هم مدیر هاستینگ و هستند و مدعی هستند ، ساده ترین چیز رو بلد نیستند . میگه 512 تا 120 هم سرعت میده =)) ، باید یه جا یاد بگیرن . به نظرم انجمن کارش اینه ، و گیر دادن به عنوان تاپیک ، مسخره بازی بیش نیست . اصل موضوع مهمه :)
دوستان ِ عزیز ، اون که 512 کیلوبیت ، 200 تا سرعت میده . یه فاکتوری هست به اسم Burst که داخل شبکه هست و ISP شما بسته به بستر شبکه و کششی که داره به شما میده . مثلا پارس ، همه ی کاربراشو 2 مگ ست میکنه بِرستشون رو . اما شاتل 512 ست میکنه ، بسته به اون شرکت و میزان پهنای باندی که داره ، داره .
@ صاحب تاپیک ، با ریموت وصل شده بوده ، خواسته سر کارت بزاره . فول اسکرین کرده حواست نبوده ;))
استفاده از سرور مجازی با ریموت چه ربطی به اینترنت adsl داره اخه!!
خب عکس از پنل ریموت بگیره که بگه من با اینترنت خودم این سرعت رو دارم!!! عجب!!!
128=15کیلو بایت
256=30کیلوبایت
512=60کیلو بایت
به همین ترتیب به بالا اما بیشتر شرکتها بیشتر از قرار داد میدن تا زودتر استفاده بشه و مشتری هم راضی باشه.
سلام
این امکان هست که با اینترنت ماهواره وصل کرده و با اون داره کار میکنه
چون در این روش adsl هم وصل هست به کامپیوتر
و در این روش میتوان تا مک ها 10مگ/ ثانیه پیدا کرد
با تشکر
راستی چرا تجربه خودمو نگم. من خودم بعضی فایلها رو دانلود میکردم روی سرور بعد یه نرم افزار فشرده ساز قوی هم نصب داشتم. فایلها رو فشرده و zip میکردم بعد دانلود میکردم.
1 فایل پیوست
اینجا چند تا مساله هست که من توضیح میدم.
مساله اول سرعت دانلود هست :
با اینترنت 512 کیلوبیت، شما نمیتوانید 120 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشید.
پس اگر سرعت دانلود شما 120 هست، یعنی اینترنت شما 512 کیلوبیت نیست!
برای اینکه بدونید چقدر هست میتونید وارد مودم بشید با آدرس http://192.168.1.1/ و یوزر و پسورد admin بصورت دیفالت تا ببینید Down Stream برای شما چند زده شده
برای مثال این عکس برای خودم هست :
من اینترنت 384 از شاتل گرفتم و سرعت دانلودم حدود 60 کیلوبایت هست در حالی که حداکثر باید 48 باشه.
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...1&d=1311152303
می بینید که شاتل برای من به جای 384 کیلوبیت، 864 ست کرده!
مساله ی دوم هم دانلود با سرعت 12 مگابایت هست که اینم فقط به یک طریق کاملا منطقی ممکن هست و اونم همانطور که دوستمون توضیح دادن ،استفاده از اکانت هکی اینترنت ماهواره ای هست و در این روش سرعت دانلود شما از اینترنت به بالای چند مگابایت میرسه و بستگی به پورت شبکه سرور داره (معمولا میکروتیک برای این کار استفاده میشه که کارت شبکه تا 100 مگابیت داره و بیشتر نمیشه فکر کنم)
موفق باشید :)
یکا از کاربران من با vps یه کاری کرده از بالاترین bw isp استفاده میکنه و bw هم نا محدود کرده با یه vps به من نمیگه اما داره انجام میده انگار باگی در isp ها است