پاسخ : ماژول پرداخت های آنلاین برای whmc
نخیر.
بنده خودم نصب میکنم.
برای پاسارگار هم ماژول دارین ؟
بله
پاسارگاد هم داریم
قیمتش همون ۳۰ تومن هست
سلام آقای داوری عزیزم;
قضیه این که نماینده whmcs تو ایران ماژول بانک ها رو میده ۵۰ هزار، تازه اونم خوشکو خالی ..
ولی شما لطف میکنین میدید ۳۰ تومن با تنظیمات (البته حق کپی رایت و فایل ها .. بماند)، ممکنه بفرمایید ماژول شما چه فرقی با مال اونا میکنه؟
بنده به زودی قصد خرید این سیستم رو دارم، و ماژول بانک های ملی، صادرات، پارسیان، سامان و پاسارگاد رو نیاز دارم. لطفا قیمت رو برام بصورت پیغام خصوصی بفرستید.
البته خواهشا قیمت رو طوری بدید که بتونم بخرمش، دوست دارم مشتریتون بشم.
ممنون.
با شماره موبایلشون تماس بگیرید زودتر به نتیجه میرسید...
چون ایشون بیشتر وقت ها کلاس هستند
یک سوال ! ایا این ماژول ها لیسانس دارند که برای هر نفر باید جدا جدا خریداری بشود ؟
خوب چند تا فایل هست بگذارید همه استفاده کنند بره یا لااقل ماژول ها را دونه ای 5 یا 6 هزار تومان بدهید که بتوانم بخریم ! هر کدام 30,000 تومان چه خبره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinserver
یک سوال ! ایا این ماژول ها لیسانس دارند که برای هر نفر باید جدا جدا خریداری بشود ؟
خوب چند تا فایل هست بگذارید همه استفاده کنند بره یا لااقل ماژول ها را دونه ای 5 یا 6 هزار تومان بدهید که بتوانم بخریم ! هر کدام 30,000 تومان چه خبره ؟
به نظر من فقط از یک بانک استفاده کنید بهتره، مخصوصا بانک سامان بیشتر پیشنهاد میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinserver
بله لایسنس داره
شما حاضری هاستت را رایگان به بقیه بدی؟هر موقع شما هاست رایگان به همه دادید بنده هم این ۵-۶ فایل را رایگان به همه میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
بله لایسنس داره
شما حاضری هاستت را رایگان به بقیه بدی؟هر موقع شما هاست رایگان به همه دادید بنده هم این ۵-۶ فایل را رایگان به همه میدم
هاست را با فایل مقایسه نکنید خواهشا ! چون کلا بحث های جداست !
درضمن من گفتم این 4 تا فایل را که دارید به همه می فروشید به جای قیمت به این بالایی یکم ارزون کنید ! 30,000 خیلی زیاده ! =((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsibox
بنده خودم نصب میکنم.
یه سوال واسه چی کل فایل ها را نمدین مشتر یو نحوه نصب را نمیگین :-w
چون میترسین خودشون بزنن به فروش ؟؟؟
به نظر من اگر هم بفرشون نوش جونشون پولشو دادن:56: