پاسخ : ماژول whmcs بانک پارسیان خرابه
:) فکر کنم یه چیزی گفتین!/:) دوست من callbackurl رو موقعی که متد راه اندازی و دادن مبلغ و شماره فاکتور از وب سرویس بانک فراخوانی میکنیم مقدار دهی اولیه میکنیم. یعنی یکی از پارامترها یک آدرس سایت و آدرس کامل یک صفحه در روی سایت هست که مشتری پس از پرداخت مبلغ توسط بانک به اون آدرس ارجاع داده میشه. این آدرس میتونه هر چیزی باشه. و فکر میکنم حتی مشتری میتونه به سایت دیگه ای بعد از تراکنش بانک ارجاع داده بشه.(ولی نباید آی پی سرور عوض بشه چون وب سرویس بانک جواب نمیده) چون callbackurl دارای نام دامنه هم هست. یعنی یک آدرس کامل.
ماژول پارسیان فقط یک پین داره :) و بجز پین چیز دیگری لازم نیست :) درضمن بانک پارسیان به ای پی سرور هم حساس هست و اسکریپت باید روی سروری باشه که ای پی رو به بانک معرفی کردید.
callback هم چیزی نیست که بانک بده :) ادرس بازگشت به سایت فروشنده هست که این ادرس همان سایت این بنده خدا است و کلا بجز پین چیز دیگه ای را بانک نمیده :)
ولی این دوستمون روی سایتش چند تا اسکریپت فکر کنم نصب کرده باشه که شاید شماره فاکتورها(order id) تداخل میکنه!!! همچین مشکلی ممکنه پیش بیاد!!!
عزیز جان ! بحث برنامه نویسی که نداریم
گفتم که اطلاع دقیقی ندارم از عملکرد callbak url . اگه شما میدونی چیه مبارکت باشه :)
در ضمن callback رو هم بانک بهت میده . الکی که نمیگیم ! خودم اسکریپت پنل اس ام اس رفیقم + درگاه پارسیانش رو نگاه میکردم ، دیدم اینو ! urlش طوری طولانی بود و طوری نیست که شما میگید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
ولی این دوستمون روی سایتش چند تا اسکریپت فکر کنم نصب کرده باشه که شاید شماره فاکتورها(order id) تداخل میکنه!!! همچین مشکلی ممکنه پیش بیاد!!!
تا انجایی که میدونم بانک پارسیان نسبت به شماره فاکتور هیچ حساسیتی ندارد و تداخلی بین شماره فاکتور ها و شماره فاکتور تکراری براش پیش نمیاد :)
جهت اطمینان الان روی سایت خودم هم تست کردم شماره فاکتور تکراری هیچ اهمیتی تو درگاه بانک پارسیان نداره :)
بین درگاه هایی که میشناسم فقط درگاه بانک ملت هست که به شماره فاکتور اهمیت میدهد و اگر تکراری باشد اجازه انجام تراکنش را نمیدهد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ToooPDL
عزیز جان ! بحث برنامه نویسی که نداریم
گفتم که اطلاع دقیقی ندارم از عملکرد callbak url . اگه شما میدونی چیه مبارکت باشه :)
در ضمن callback رو هم بانک بهت میده . الکی که نمیگیم ! خودم اسکریپت پنل اس ام اس رفیقم + درگاه پارسیانش رو نگاه میکردم ، دیدم اینو ! urlش طوری طولانی بود و طوری نیست که شما میگید !
:106: .
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali2k
تا انجایی که میدونم بانک پارسیان نسبت به شماره فاکتور هیچ حساسیتی ندارد و تداخلی بین شماره فاکتور ها و شماره فاکتور تکراری براش پیش نمیاد :)
جهت اطمینان الان روی سایت خودم هم تست کردم شماره فاکتور تکراری هیچ اهمیتی تو درگاه بانک پارسیان نداره :)
بین درگاه هایی که میشناسم فقط درگاه بانک ملت هست که به شماره فاکتور اهمیت میدهد و اگر تکراری باشد اجازه انجام تراکنش را نمیدهد.
واقعاً تشکر. به این میگن یه پست عالی.=d>:113:=D>
آقا callback چه سوسول بازیه دیگه دیروز گرفتم نصبش کردم داره مثه آدم کار میکنه callback نداره که فقط آدرس سایت و پین پارسیان رو دادم بهش تازه قبلیه نال شده بود جدول دیتابیس میخواست
نقل قول:
داره مثه آدم کار میکنه
بله مال مفت خوب کار میکنه :)
امیدوارم ;)
نه داداش ما مفت خور و 2 دره باز نیستیم از دوست خوبمون iranianserver خریدم دمش گرم خودش برام نصبش کرد میتونی ازش سوال هم کنین خواهشا قصاص قبل از جنایت نفرمایید