سلام
بنده هم با چند تا از اين سايتها كاركردم.
سايت paymentiran.com اصلا تاييد نميشه .مراقب اين سايت باشيد . در حقيقت فقط كلاهبردازي ميكنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بنده هم با چند تا از اين سايتها كاركردم.
سايت paymentiran.com اصلا تاييد نميشه .مراقب اين سايت باشيد . در حقيقت فقط كلاهبردازي ميكنند.
باسلام.
واقعا ممنونم. بسیار مفید ...
حال دو سوال:
1- کدام یک سریعتر انجام می دهند؟
2- کدام یک انتقال ( سند مانی ) انجام می دهند؟
ما که یک بار 440 یورو کلاه رفت سرمون
الان دیگه کم کم پرداخت می کنم مشکلی نباشه
من اگه بخوام مورد تایید قرار بگیرم باید چه بکنم؟
تعریف نباشد اما من حدودا چهار ماه است دلار های پی پال خودم را اول از payment24.ir سپس اگر موچود نباشد go2paypal.com می گیرم ...
از اقای شهیدیان ( payment24 ) یک چیز حدود 3 الی 5 هزار دلار تا کنون به صورت Mass Payment و Send Money و شارژ پنل دامین .... گرفتم و تا کنون هیج مشکلی نداشته است و هم اکنون با ایشون کار می کنیم و خیالم راحت هست و از go2paypal.com هم خانم عبادی حدود 1 الی 2 هزار دلار کار کردم مشکلی نداشته است و خوب بوده است !
یکی از دلایل مهمی که از payment24 نسب به go2paypal بیشتر خرید می کنم این است که اقای شهیدیان در صورت نیاز بودن مدارک مانند پاسپورت و .... خودشان ارسال می کنند اما go2paypal مدارک ارائه نمی کنند ! پس من اقای شهیدیان را در اولویت خرید خود گذاشتم ...
این هم تجربه و نظر شخصی من بوده است و هیچ شخص یا سایتی را تایید یا تکذیب نکردم !
تاپیک خبلی خوبیه
من بیشتر پرداختم را با dehlya 2009انجام میدم
معمولا پرداخت ها ظرف چند دقیقه انجام میشه و تمام نیازها بنده را برطرف کرده
فقط برای پرداخت های زیر 50 فکر کنم کارمزد میگره که گرون در میاد
باسه همین من برخی از کارها را میدم سایر دوستان انجام بدند
با تشکر
داداش اینجا که بانک مرکزی نیست اومدی دنبال مجوز تاییدیه :دی اینجا دوستان تجربیات شخصیشون رو ارائه میکنن!!!! هیچ کسی هم کس دیگه رو تضمین نکرده تو این تاپیک!!!
یه نکته رو هم الآن فکر میکنم لازم شد که بگم!!! با اجازه ی ممد:
هیچکدام از نامبردگان در این تاپیک به عنوان ارائه دهنده ی خدمات ، با ضمانت شخص معرفی کننده معرفی نشدن!!1 و فقط تجربیات کار با ایشون بیان شده! پس اگر کسی مشکلی با یکی از پرداخت کنندگان نامبرده پیدا کرده مسئولیتی متوجه من (نوعی) نیست!!
دوست من شما از لحن صحبت بنده عصبانیت دیدید!؟!؟!؟ من که حتی به شوخی هم حرف زدم!!
بن شدن استارتر تاپیک یه موضوع بی دلیل هست که توی این انجمن رایجه... فقط اینو بدون که استارتر این تاپیک که بن شده ، خیلی خیلی از کسایی که بنش کردن بیشتر گردن این انجمن حق داره... منتهی "نمک خوردن و نمک دون شکستن" و "غریبه پرستی" رسم ما ایرانیاست ... ;)
من اینقدر میدونم که payment24 خیلی بده وبد جور اذیت میکنه و خیلی گداس و بد دهن باسه 70 تا تک تومن 2 بار با ایمیل بت گوش زد میکنه