این سی پنل با این سیاستاش دیگه اشغاله ما باید تحریمشش کنیم و همه با هم بریم رو دایرکت
نمایش نسخه قابل چاپ
این سی پنل با این سیاستاش دیگه اشغاله ما باید تحریمشش کنیم و همه با هم بریم رو دایرکت
سلام
دوست خوبم ، توضیح بیشتر: معمولا سه روش تحریم وجود دارد:
1- خود دیتاستنر با خود سی پنل همکاری می کنه و خودش گزارش می دهد و... که اینجور دیتاسنترها کم نیستند و الآن من از این موارد زیاد گزارش دارم.
2- از روی مشخصات دامنه اصلی که به عنوان هاست نیم گذاشته اید ! که این مورد را اکثرا ایرانی ها رعایت می کنند. لذا به محض تغییر مشخصات به ایرانی و یا ثبت آن دامنه به عنوان یک شخص ایرانی فورا سی پنل را بسته است.
3- کسی از دوستان شما گزارش شما را داده باشه که آن هم با تغییراتی ظرف یک یا دو روز میشه سرور خود را با سی پنل بالا بیاورید.
من برخی از عوامل اصلی را به صورت کلی توضیخ دادم. تا کامل راهنمایی شده باشید.
در ضمن شما طبق توضیحات بالا اول مطمئن شوید که اصلا از کدام عوال فوق تحریم شده اید. اصلا شما چند وقته با دیتاسنتر سرور خود کار می کنید ؟ و تا حالا قبلا همچین اتفاقی افتاده است ؟ اگر مشکل مربوط به توضیح اول یعنی دیتاسنتر باشد ، باید آن زمان بهتر است برای ادامه کار با پنل های دیگر کار کنید ، چون با گرفتن لیسانس دوباره سی پنل ، باز هم مشکلتان حل نمی شود و باز هم تحریم و... و یا اینکه دیتاسنتر خود را تغییر دهید. اگر 2 موارد دیگر باشد که در آن صورت راه های مناسبی وجود دارد که مثل همیشه از کنرل پنل سی پنل استفاده نمایید.
امیدوارم راهنمایی کامل شده باشید.
موفق و سربلند باشید.
تا کی باید چشمم بدست شرکت هایه خارجی باشیم مگه برنامه نویسان قهار نیستند که پنل مدیریت بنویسن
ما تو ایران تو هر چی به ثریا برسیم تو این اینترنت و آی تی به ذلیخا هم نمی رسیم#:-s
آخه این سرعت اینتر نت که تو ایران داریم وگر نه مرض داشتیم بریم از خارج سرور بگیریم . منی نوعی که می خوام یه سایت بزتم کمش به 500 مگ فضا نیاز دارم نمی تونم تو همین ایران حتی کامپیوتر خودم راه بندازم (ازون حرفا بودها8-|)
خواهش می کنم
اینو نوشتم وقتی خوندم یکی از خازن هام سوخت@-):115:;)