بله والا مگر قوانین شرکت عوض بشه کنار بیاد ولی چیزی که من هم تعجب کردم همین بود . ولی تاکید کردم که واقعا همینطوری است ؟گفتن بله دوستان بعضی هاشون میدونن که کیفیت سرور های uk در چه حدی است .
نمایش نسخه قابل چاپ
بله والا مگر قوانین شرکت عوض بشه کنار بیاد ولی چیزی که من هم تعجب کردم همین بود . ولی تاکید کردم که واقعا همینطوری است ؟گفتن بله دوستان بعضی هاشون میدونن که کیفیت سرور های uk در چه حدی است .
مثل شوک میمونه 133 دلار بشه 500 دلار
نقل قول:
خوب اینطوری طرف 6 ماه میگره ماهی 133 دلار نزدیک 6 ماه که شد یکی دیگه میکگره تا 6 ماه ماهی 133 دلار بعدش منتقل میکنه به دومی و اولی را کنسل میکنه
چطوری هست جریان
دکتر جون سوزنت مگر گیر کرده هی همینو تکرار میکنی خوب من هم همینو گفتم گفتم اگر ایطنوری باشه که 133 دلار باشه و بعدش بشه 500 دلار طرف میره یه 6 ماه اول میگره ماهی 133 دلار میده نزدیک 6 ماه دوم که شد دوباره میره یکی دیگه سفارش میده ماهی 133 دلار قبلااز اینکه 6 ماه قبلی تمام بشه کنسل میکنه و منتقل میکگنه به سرور دومی که گرفته و دوباره 133 دلاری استفاده میکنه
Redstation برای همه سرورهاش آفر 59 Euro زده.و همونطور که دوستمون گفت بعد از 6 ماه باید قیمتهای واقعی سرور را پرداخت کنید.
دویستان میتونن از لینک روبرو استفاده کنن: Redstation UK - Dedicated Servers: Build your own dedicated server
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
دوست عزیز این آفر رو بمدت محدود ارایه میدن و تا 6 ماهه دیگه چنین شرایطی دیگه وجود نداره.
حمله حملههههه حمله :59: الانه همه حمله کنند به این دیتا سنتر و........بشه دیتا سنتر های ایرانی ها این چیزا public نشه بهتره
بریم سفارش بدیم .. راستی 49 Pound هزینه راه اندازی هست ....... با این کار اینا بازار ایران خراب میکنند همه بچه ها { دبیرستانی ها } میرن سرور میخرن مفد میدن دست ملت بعد 6 ماه هم نمیتونن
اجاره سرور بدند و......
آقای فیضی مدتی هست که با دیتاسنتر fdc کار می کنن. آفر های خوبی به بنده دادن. اگر بنده نیاز داشتم حتما این سرورها ( چه انگلستان و چه Fdc ) را تهیه می کردم.
تاپیک فروش استارتر رو به کجا کشوندیم. با پوزش از DeltaGostar
در صورت صلاحدید اساتید توماری نوشته و پس از امضا تسلیم دیتاسنتر کتیم و ضمن محکوم کردن این عمل ناحوانمردانه درخواست غرامت کنیم. :71:
با دروود
سرور fdc خریدارید شد.
چشم به راه راه اندازی از سوی مرکز داده هستیم..