پاسخ : سرور مجازی مجانی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r3z4
دوست عزیز میتونید در این عمل خیر خواهانه یه 2 تا وی پی اس هم به مسجد سر محل ما اهدا کنید تا باشد که موجب صواب و شادی روح عزیزان باشد
ایشون اینجا مطرح کردند تا نظر بقیه را بدنند و به نوعی کمک خواستند ، درست نیست مردم را به تمسخر بگیرید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
سلام. دوستان عزیز من میخوام سرور مجازی رو به صورت مجانی برای ماه اول عرضه کنم. ماه های بعدی هم هر کسی دلش خواست می تونه بمونه هر کسی هم نخواست موفق باشه همیشه !
نظرتون چیه ؟ پیشنهاد جالبیه ؟
منتظر نظراتتون هستم. هر نظر توی بازه ی زمانی یک ماه که بشه مشتری رو برای ماه های بعدی راضی نگه داشت رو هم بفرمائید .
شما هم بهتره به جای ماه اول ماه دوم را رایگان بدید ، اینجوری از سوءاستفاده هم جلوگیری میکنید
با سلام
نمیدونم این دوستمون سرور مجانی از کجا گیر اروده(هیچ جا که سرور مجانی نمیدد)
شایدم پولاش زیادی کرده دارد عشقی سرور میدد
شرکت معتبری هم نیست که بگی میشه یه ماه روش موند
ساپوت خاصی هم که ندارن
الان یکم فکر کردم مطمین شدم این سروره تو جوب بوده اومده در خونه این دوستمون در زده گفته منا به غلامی قبول میکنی ......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alavi71
با سلام
نمیدونم این دوستمون سرور مجانی از کجا گیر اروده(هیچ جا که سرور مجانی نمیدد)
شایدم پولاش زیادی کرده دارد عشقی سرور میدد
شرکت معتبری هم نیست که بگی میشه یه ماه روش موند
ساپوت خاصی هم که ندارن
الان یکم فکر کردم مطمین شدم این سروره تو جوب بوده اومده در خونه این دوستمون در زده گفته منا به غلامی قبول میکنی ......
سید محمد ! :-) به احترامت ساکت می مونم. شاید درست بگی. هیچی ندارم بگم. پای تلفن صحبت می کنیم عزیزم.
آقا مصطفی با یکماه سرور رایگانی که بهتون دادن کاری نکنی بیچاره بشی !!! (خودت میدونی چیو میگم) !
سید جان در مورد پشتیبانی باید بگم که فعلا من آفر فروش ندادم عزیز . به همراه این دیتا سنتر قرار هست فروش ویزه ای رو برای سرور های مجازی داشته باشیم که پشتیبانی سرور های مجازی بر عهده این شرکت هست . حالا اگر قرار شد همچین چیزی داشته باشیم. فعلا چیزی مشخص نیست ! من هم آفر برای فروش ندادم . فقط حرفی مبتنی بر سرور مجازی مجانی دادم . 13 تا آی پی هست . به 13 کاربر میدم یکی دو ماه تست کنند و هر کاری دوست دارند بکنند. تا زمانی هم که مطمئن نشدم از نظرات ، هدف هام رو به هیچ عنوان توی این تاپیک دنبال نمی کنم. اون هم همراه با شما :-)
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Doublex
آقا مصطفی با یکماه سرور رایگانی که بهتون دادن کاری نکنی بیچاره بشی !!! (خودت میدونی چیو میگم) !
حامد جان مشکلی نیست. من فقط میخوام بدونم کیفیت این دیتا سنتر رو . همین . !
من فروش رو آغاز نکردم . چیزی رو هم برای پنهان کردن نداریم.
حرف حامد رو باز تر می کنم. به حامد گفتم که یک سرور مجانی گیرم آمده . قصد فروش داشتیم ، بعد دیدیم ممکن هست بعدا مشکلی پیش بیاد و ضمن اینکه مسئولیتی رو تقبل نمی کنیم کاربر رو سر در گم کنیم !
این ماه هم سرور صرفه جهت تست هست و از ماه بعد قرار هست هزینه هاش پرداخت بشه . منظور حامد از بیچاره شدن این هست که ممکنه سرور رو تحویل بدم بعدا بیاندو ببندندو آبرو ریزی بشه. .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
یکی از مدیران فروش این دیتا سنتر آشنا هست و این سرور رو مجانی گرفتم برای 2 3 ماه که تست کنم !
میخوام بعد از ارائه سرویس نظرات کاربر هامو در مورد این دیتا سنتر بدونم !
به یک سری کاربر حرفه ای میدم و بعد نظراتشون رو میشنوم. شاید بعدا یک کارهایی با این دیتا سنتر داشته باشم ...:
از چشات خوشش اومده سرور مجانی 2-3 ماه دادن برو یکم ارایش کن 7-8ماه بت میدن فقط مواظب خودت باش :دی
آقا ! بحث رو به خدا دارید منحرف می کنید.
دارم سرور های مجازی رو میسازم. تا ساعتی دیگر دوستانی که احتیاج دارند پیغام خصوصی بگذارند بهشون میدم تست کنند !
خدارو شکر قیافه مارو هنوز کسی ندیده :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
دارم سرور های مجازی رو میسازم. تا ساعتی دیگر دوستانی که احتیاج دارند پیغام خصوصی بگذارند بهشون میدم تست کنند !
دوستان کسی سرور مجازی میخواد زود بشون پیغام خصوصی بدد چون دیتاسنتر قیافش را ببیند بدونه معطلی دلیت میکنه!!!
من که دیدمش سرور مجازیاش که پیشم بود دلیت کردم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alavi71
دوستان کسی سرور مجازی میخواد زود بشون پیغام خصوصی بدد چون دیتاسنتر قیافش را ببیند بدونه معطلی دلیت میکنه!!!
من که دیدمش سرور مجازیاش که پیشم بود دلیت کردم :دی
محمد داری میای خونه سر رات بی خونمون :)). بابا اینجا شده مسئله شخصی . هر چند آقا محمد نگران این هستند که
sup_parsahost: ممکنه یکی یه کار مهمی باش بکنه
محمد جان ممنون که به فکر هستی. این تاپیک رو دیگه ادامه نمیدم . چئنکه دوستان از سر خیر خواهی یا جک گفتند بالاخره ارادتشون رو ثابت می کنند !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
به شما پ.خ دادم در مورد دریافت وی پی اس تست رایگان