مگه میشه هیچ باگ امنیتی نداشته باشه؟! بالاخره هرکاری کنه یه جاش می لنگه! نه فقط اینا ، کل اسکریپت های موجود در جهان !
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا من چندا از وب سایت هام با وردپرسه ، با وردپرس هم آشنایی کامل دارم ، بزرگترین مزیت وردپرس همین سادگی اش است.
من از جوملا خیلی استفاده نمیکنم.
از نظر انعطاف پذیری هیچ سیستم به پای دروپال نمی رسه ، من بیشتر از 3 ساله دارم با cms های مختلف کار می کنم، ولی هیچ کدوم مثل دروپال منعطف نیست ،
دارید خراب ترش میکنید! :d کجای وردپرس ساده ست ! کد نویسی function ـــش یا ساخت پلاگین براش؟! :114: اگر بخواید به طور تخصصی کار کنید بچسبید به وردپرس ، اون موقع اعماقش رو درک میکنید! :d دیوونه ش میشید ! دروپال هم سیستم خوبیه و من افتخار کار کردن زیاد باهاش رو نداشتم ولی هیچکدوم از اینا قابل قیاس با وردپرس که یک پروژه تحت وب رایگان هست ، نیستند! ;)
html + whmcs
من منظورم از نظر کاربری بود ، به کد نویسی اش کاری ندارم .
مزیت دروپال نسبت به سایر سیستم ها اینکه بیشتر کارهایی که تو سیستم های دیگه تنها با کد نویسی انجام میشه تو دروپال بدون نیاز به کد نویسی می تونید انجام بدهید ، توی دروپال با افزونه های Views , CCK و.. خیلی کارها میشه انجام داد.
بله وردپرس و دروپال قابل مقایسه نیستند !! در ضمن دروپال هم یک پروژه متن باز .
سایت اصلی سلیقه ایست و بستگی به نیاز و کاری ازش میخواین داره ، استاتیک مناسب هست . و برای پورتال مشتریان شک نکن و از whmcs استفاده کنید .
در ضمن لطف کنید از اسکریپت آدونیس نال شده استفاده نکنید . کاری نکنید که برنامه نویسان ایرانی از کار کردن و زحمت کشیدن دلسرد بشن و باعث بشه همیشه متکی به سیستم های خارجی باشیم
و پیشرفت نکنیم . اگر خواستید از آدونیس استفاده کنید حتما از آقای داوری عزیز تهیه کنید
متشکرم
دوستان گرامی بخشید که وسط حرفتون می پرم
به نظر من
یک کلاینت با اسکریپت whmcs همانند client.yourdomain.com
و یک اچ تی ام ال قوی برای صفحه ی اصلی
باز هم عذر خواهی می کنم که وسط حرف مدیران و دوستان حرف زدم
سلام
منم به نوبه خودم پیشنهاد میدم با جوملا برای مدیریت سایت و زیبایی کار کنید و برای سیستم فروش و پشتیبانی از whmcs چون نسبت به این حرف دوستمون که میگند وردپرس خوب هست بنده به حرفشون احترام میزارم ولی جوملا به نظر من فوق العاده هست و خیلی از سایت ها بزرگ جهانی دارند ازش استفاده میکنند ...
به خصوص جوملا خیلی برای سایت های شرکتی و خدماتی مناسب هست از لحاظ کارایی و گرافیکی
( تماما نظر شخصی بنده و استفاده بنده بود ... )
موفق و پیروز باشید