پاسخ : مگه لایت اسپید بهتر از nginx نیست؟ پس چرا...
من قضذم سرور اختصاصی هستش.برای سایت دانلود
خوب ربطي نداره
هزاران سايت بزرگ هم دارند از اپاچي استفاده ميکنند
براي سرورتون هم به نظر من از اپاچي استفاده کنيد و خوب کانفيگش کنيد
سلام.
وب سرور Nginx براي عكس بسيار خوب و سريع عمل مي كنه . شما مي تونيد در كنار اين وب سرور از apache نيز استفاده كنيد كه صفحات وب رو به خوبي publish مي كنه.
تجربه من میگه که nginx برای تک سایتها و برای سایتهایی که دانلودی هستن بهتره و لایت اسپید واسه هاست شیر و بازدید خوبه و جوابگوی دانلود های بالا نیست.و این سایتی که شما میگید دانلودی هستش و nginx برای این کار حرف نداره.
کلا مطلب اشتباه و قیاس اشتباه هست
" کلا مطلب اشتباه و قیاس اشتباه است " را خوب آمدی برادر. اما میشه بیشتر توضیح بدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamali5
Nginex واسه شیر هاستینگ مناسب نیست
اگه برای یک سایت استفاده بشه خیلی عالی جواب میده
اما لایت اسپید و آپاچی برای شیر هاستینگ مناسب
چرا ؟ اگه یه کنترل پنل باشه که Nginx رو پشتیبانی کنه به نظر من همشون رو میگیره.
اما فکر میکنم دلیل اصلی که Sourceforge از nginx آستفاده میکنه اینه که این سایت بیشتر از یک سرور داره و از nginx برای loadbalancing استفاده میکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojiz
چرا ؟ اگه یه کنترل پنل باشه که Nginx رو پشتیبانی کنه به نظر من همشون رو میگیره.
اما فکر میکنم دلیل اصلی که Sourceforge از nginx آستفاده میکنه اینه که این سایت بیشتر از یک سرور داره و از nginx برای loadbalancing استفاده میکنه.
موجود هستش . :) همچنین به راحتی میشه مثلا دایرکت ادمین نصب کرد بعد nginx نصب کرد و حای apache این 2 رو با هم عوض کردم. ولی به این حالت بعضی کار ها رو باید دستی ازssh تعریف کرد.
kloxo رو میگید؟
دایرکت ادمین nginx رو به صورت اضافی پشتیبانی میکنه، (مثل cpanel) من منظورم یه چیزی هست که فقط با Nginx کار کنه نه با کمک آپاچی(حتی اگه بتونه Htaccess رو تبدیل کنه به تنظییمات nginx ) اونوقت مطمئنم بتونه از بقیه بهتر باشه(منکه خودم مشتریش میشم.)