پاسخ : سرور با 4 گیگ رم و 200 گیگ پهنای باند پینگ زیر 100 ترجیحاً روی اینترانت لازم دارم قیمت بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
از کجا گرفتی برادر ، ما هم بیایم بگیریم ! :دی
احتمالا منظورشون کارت شبکه 100 مگ بوده! :d اگر قضیه کارت شبکه ست ! سرور های ایران ما کارت شبکه شون 1Gbps هست ! والله! :d نمیایم بگیم سرور ایران با پورت یه گیگ . میگیم پورت مثلا 5 یا 10 مگ ! :|
پاسخ : سرور با 4 گیگ رم و 200 گیگ پهنای باند پینگ زیر 100 ترجیحاً روی اینترانت لازم دارم قیمت بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
احتمالا منظورشون کارت شبکه 100 مگ بوده! :d اگر قضیه کارت شبکه ست ! سرور های ایران ما کارت شبکه شون 1Gbps هست ! والله! :d نمیایم بگیم سرور ایران با پورت یه گیگ . میگیم پورت مثلا 5 یا 10 مگ ! :|
به هر حال بالا برن پایین بیان ، کلا پورت 100 مگا بایت بر ثانیه وجود نداره !
کارت شبکه هم 100 یا 1000 مگا بیت بر ثانیه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
به هر حال بالا برن پایین بیان ، کلا پورت 100 مگا بایت بر ثانیه وجود نداره !
کارت شبکه هم 100 یا 1000 مگا بیت بر ثانیه هست
اون که بله ! بحث من سر این بود که اصلا این دیتاسنتر همچین پورتی رو نمیتونه بده !!!! توی ایران پرسرعت ترین سرور هایی که دیدم ، پورت هاشون 20 یا 30 مگابیت بود که همشون دولتی بودن و مجوز های خفن میخواسن ! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
پورت 100 مگ است و لی محدودیت پهنایه باند داره 200 گیگ در ماه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir.kish
پورت 100 مگ است و لی محدودیت پهنایه باند داره 200 گیگ در ماه
می تونید حرفتون رو با گذاشتن یک عکس آپلود روی سرور های امریکا با سرعت 11-12 مگابایت بر ثانیه ، اثبات کنید؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
می تونید حرفتون رو با گذاشتن یک عکس آپلود روی سرور های امریکا با سرعت 11-12 مگابایت بر ثانیه ، اثبات کنید؟!
چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir.kish
چرا؟
یعنی چی چرا؟! شما میگید پورتش 100 مگابیت هست ! میخوام ببینم اگر واقعا 100 مگابیت هست چند تا سرور ازشون بگیرم! :)
توی ایران که نیست
مگه این که کشور های همسایه مثل ترکیه و ... پیدا بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
یعنی چی چرا؟! شما میگید پورتش 100 مگابیت هست ! میخوام ببینم اگر واقعا 100 مگابیت هست چند تا سرور ازشون بگیرم! :)
این روی اینترانت است نه اینترنت