مودم دی لینک من در چین ساخته شده .....نقل قول:
d-link هم که یک برند کاملا رایج و شناخته شده در کشور هست . این برند هم تایوانی هست .
نمایش نسخه قابل چاپ
مودم دی لینک من در چین ساخته شده .....نقل قول:
d-link هم که یک برند کاملا رایج و شناخته شده در کشور هست . این برند هم تایوانی هست .
با سلام
--------------
بیشترشون چینی هستند حتی خود D-Link چون اونجا ارزون تر میاد باسشون و اینکه شایدم تقلبی باشد !!!
موفق باشید :)
آقا fffaraz داری به جواب سوالت میرسی با حرفای دوستان؟
خیلی وقته می خواستم بگم مدیرا تاپیک رو قفل کنن ولی گفتم شاید دوستان ناراحت بشن و بهشون بر بخوره.
بیخیال شدم.
ولی در کل من به جوابم رسیدم و ممنون.
با سلام
--------------
اینجا بحث در مورد مودم ها و شرکت ها شده و نباید بسته بشه باید ادامه پیدا کنه تا خصوصیات شرکت ها بیشتر بشه تا یکی دیگه هم مشکل داشت حل بشه ! چرا همش فکر خودتونید ؟؟؟!!!
موفق باشید :)
کی گفت بسته شه ؟!
تقصیر منه که عنوان تاپیک رو بد انتخاب کردم.
حالا دیگه همین جوری هم تاپیک به کلی منحرف شده. می خواین درباره مودم ها و شرکت ها بحث کنید بکنید خب.
دیگه در باره بسته شدن و نشدنش بحث نشه لطفا.
چون من دیگه بیشتر از این پست اسپم و بی محتوا نمی زنم.
اگه اطلاعات من تکراری بود شرمنده !
دوست عزیز تمامی مودم های ADSL به شرکت های سرویس دهنده های مختلف سازگاری دارند
ولی چون مودم ها را شرکت های PAP مستقیم وارد می کنند و هر مودم را نهایت 15 - 20 هزار تومان خریداری می کنند و حداقل 2 برابر قیمت می فروشند کانفیک مودم
VPI: [0-255]
VCI: [32-65535]
رو دست کاری می کنند که مودم های شرکت های دیگر روی شرکت اونا کار نکنه !
البته واسه رفع این مشکل به قسمت کنترل پنل مودم رفته
و در قسمت
Advanced Setup بعد WAN اونجا VPI و VCI شرکت ارائه دهنده سرویس رو وارد کنید و یک بار مودم را ریستارت کنید !
از لحاظ مودم و سرعت ، درسته ربط داره ! ( نه برای خطوط کمتر از 2 مگابایت )
و داخل پرانتز دقت کنید خیلی از شرکت ها برای اینکه کاربر زود تر پهنای باد خودشو تمام کنه میان خطوط 1 مگابایت به تمامی خط های خودشون میدن !
و در نتیجه شما زود تر پهنای باند مصرف می کنید !
وگرنه با خط
64kb نهایت 8 کیلوبایت !
128kb نهایت 16 کیلوبایت !
256kb نهایت 32 کیلوبایت !
512kb نهایت 64 کیلوبایت !
1024kb نهایت 128 کیلوبایت !
می تونی دانلود کنی !
در ضمن دقت کن نهایت ! چون سرویس های ADSL مثل خطوط Leased line پایداری سرعت ندارن !