عزیز مشخصات را برای من پیغام خصوصی کنید از یکی از دوستانم در شاتل پیگیر می شوم.
تعدادی از رنج های ای پی دیتاسنتر را به همراه تعدادی از اسم سایت ها.
اگر شماره پیگیری نیز از این تماس ها دارید برایم بفرستید.
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز مشخصات را برای من پیغام خصوصی کنید از یکی از دوستانم در شاتل پیگیر می شوم.
تعدادی از رنج های ای پی دیتاسنتر را به همراه تعدادی از اسم سایت ها.
اگر شماره پیگیری نیز از این تماس ها دارید برایم بفرستید.
من با هتزنر مشکل دارم ، یکی از سایتهام رو هتزنر هست اصلا باز نمیشه ، ولی با چیز پی ان باز میشه.
من از مخابرات اینترنت گرفتم.
یکی از دوستان منم که از شاتل نت گرفته از دیروز ظهر (حدودا) با این دیتاسنتر مشکل پیدا کرده
سلام
من هیچ مشکلی ندارم با hetzner و شاتل چند روزه سرور گرفتم و همه سایت ها باز میشه...
مشکلی از اینترنت فرهیخته ایران هست
سلام دوستان . من از هتزنر سرور دارم ..الان نزديك 10 روزه اين مشكل باعث شده كلي رتبه آلكسا سايت عقب نشيني كنه .. و انلاين سايت كه در حد خيلي بد بايد 250 تا باشه در بهترين حالت ميشه 150 نفر
من از كاربرا سوال كردم .. شاتل ، صبا نت ، داتك تله كام - در استانهاي قم - گيلان - مشهد - بوشهر حسابي دارن از خجالت اي پي هتزنر درميان..و جاهايي هم حتما هست كه ما نميدونيم ..
حالا اين وسط پار آنلاين . پيشگامان و بقيه مشكلي ندارن ..
دليلش اين كار يعني چي ؟ جز اينكه كلي سايتهاي ايراني ضربه ميخورن ؟ يعني مخابرات ما ميخواد سايتهاي ايراني از رده خارج بشن ؟
كسي ميتونه اين رو توضيح بده ؟؟؟؟
اگه شاتل شده رتبه يك .. من ميگم به درد لاي جرز ديوار هم نيخوره .. از شب ساعت يك تا صبح هم كه عملا غير قابل استفاده ميشه ..
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
الان سايت من توپترين وبسايت تفريحي ايرانيان
سايت معروف ديكه اي هم هست كه همين مشكل رو داره .. پرتال تفریحی تالار گفتگوی ایرانیان كه اين هم رو هتزنره ..
---------------
اگه از سايت خود هتزنر هست ، چرا با فيلت--ر شكن ميشه وارد شد ؟
چرا فقط از داخل ايران سايتها باز نميشه ؟ ؟ ؟
-------------
من دارم حس ميكنم ، يه جوري ميخوان سايتها از روي اين ديتاسنتر كوچ كنن به كانادا و امريكا .. چون الان قدرت و قيمت هتزنر كه حرف نداره