-
پاسخ : كمك براي ثبت فروش
از این اسکریپت هم میتونین استفاده کنید فرم سفارش آنلاین محصول: مرجع دانلود اسکریپت , ترفند و قالب های رایگان
ادرس ایمیل خود را در فایل sabt.php قرار بدید و این اسکریپت رو به طور مثال در پوشه ای به نام order در هاست خود آپ کنید
زمانی که مشتری روی لینک خرید محصول کلیک میکند به طور مثال به این ادرس رفته yoursitr.com/order و پس از پر کردن فرم ، فرم سفارش به ایمیل شما ارسال میشود
موفق باشید
-
ممنون ولي ميشه باز كمي توضيح بدين كه من بايد چي كار كنم؟ اين رو كجاي هاست آپلود كنم؟
ممنون از شما
-
شما در File Manager در public-html یک پوشه به نام Order ساخته و اسکریپت رو اونجا آپ کنید و طبق توضیحی که در پست قبل دادم عمل کنید
اگر مشکل داشتید اطلاعات هاستتون رو پ.خ کنید ، براتون انجام بدم
موفق باشید
-
میتونید محصولاتتون را در فروشگاه و حراج اینترنتی بازیران : خرید فروش اینترنتی , فروشگاه , حراج , کالای نو کارکرده , آگهی - Baziran : Buy , Sell , Shop , Auction , New & Used Item , Ads قرار بدید. کارمزد اون هم 1.5% هست. و پرداخت آنلاین را هم براتون فراهم میشه. مشخصاتتون رو هم اونجا قرار میده.
-
سلام
چندتا راه دارین
یکی اینکه یک سیستم فروشگاه ساز نصب کنید
دوم هم اینکه طبق راهنمایی دوستان باید یک فرم ایجاد کنید
و محصولاتتون رو به این فرم لینک کنید تا مشتریان
شما فرم و پر کنند و اطلاعات برای شما ارسال بشه
-
من پوشه رو آپلود كردم توي هاست آپلود كردم آدرس ايميل رو هم دادم ؛ الان بايد چي كار كنم دوستان؟
چطوري يه زير محصول اضافه كنم؟
چطوري لين بدم بره تو اون صفحه؟
-
سلام دوست عزیز ، اگه از همون اسکریپت فرم سفارش استفاده کردید . زمانی که محصول اضافه میکنید روی لینک خرید باید آدرس جایی رو که اسکریپت رو آپ کردید رو بدید
منظورتون از زیر محصول هم نفهمیدم
-
من دو تا هاست دارم يكي هاست اصلي و يكي هم هاست آپلود ...
الان من توي هاست اصلي آپلود كردم همون هاستي كه قالب سايت آپلوده
الان من آپلود كردم ولي اصلا هيچ پيجي ندارم كه بذارم و لينك بدم
عكس گرفتم كه شايد بهتر به نتيجه برسيم.. بازم ممنون
http://www.pars-pic.com/files/xx3eb5iu1yz40s6b8xbx.jpg
-
خب دوست عزیز ، شما وارد پوشه Sefaresh-Mahsool شده و از نوار بالا روی Select All کلیک کرده تا تمام محتویات پوشه انتخاب شود . سپس از نوار بالاتر روی گزینه Move File کلیک کنید و فایل ها را به /public_html/order
انتقال بدید . جوری که فایل ها تو این صفحه که ازش عکس گرفتین بیاد . سپس فایل sabt.php رو باز کرده و به جای ایمیل saeedi.farshad@gmail.com ایمیل خود را بزارید .
خب الان کار تمام شد .
حالا زمانی که محصول اضافه میکنید در لینک خرید این آدرس رو بزارید : http://YourSite.Com/Order/index.php حالا زمانی که مشتری روی لینک خرید کلیک کنه فرم سفارش براش باز میشه و زمانی که فرم رو ارسال کنه مشخصات سفارش برای شما ارسال میشه .
-
ممنون nima17701 عزيز كارايي كه گفتين رو انجام دادم و درست شد ؛ واقعا تشكر..