پاسخ : نصب VMware رویه سیستم خونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
سلام من می خوام رویه سیتسم خونه اینVMware ESXi 4.1 رو نصب کنم.اما وقتی میخواد به قسمت این برسه که هارد فرمت کنه یه خطا میده که نصب نمیشه
ممکن هست که چیپ مادر برد واسه VMware ESXi 4.1 قابل شناسایی نباشه که هاردو بشناسه؟
مادربورد ASUS هست و چیپ AMD
UCPU هم AMD هست
:-|
کلاً در AmD به صورت پیشفرض AMD-V غیرفعال هست، باید از طریق مادربورد فعال بشه بعد تازه میشه شروع به نصب کرد...
مورد بعدی بعلت اینکه عموماً ESXi بعلت عدم ساپورت از کلیه قطعات موجود دربازار که سبد AM3 به شدت سنگین هست، روی AMD برای بنده تا به امروز جواب نداده...
برای همین توصیه میشه از سرورهای اینتل استفاده بکنید...
---------------------------
اگر هم به قصد مجازیساز وارد میشود بنده Xen رو پیشنهاد میدم، چون ضعفهای ESXi رو در این موارد نداره!
--------------------------
راه بعدی استفاده از ویندوز سرور2008 و ورک استیشن هست که دوستان فرمودند...
من با cpu های اینتل هم تست کردم همین مشکل رو داشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
من با cpu های اینتل هم تست کردم همین مشکل رو داشتم.
ناسازگاری در برخی قطعات هم هست...
یکی از دوستان انجمن نیز(آقا رحمان) با مشکل ناسازگاری روبهرو بودند...
من فکر میکنم که نمیتونه ساتا های مادربورد بشناسه
اینو ببینید:
کد:
http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php?rct=j&q=esxi%20supported%20hardware&ei=anIETuifEYnsOb-S2MkN&usg=AFQjCNEXuH3H1BNILfm7AMoBNO0jQXhT-g&sig2=YfvL6XNy4b1M9XDdQWD55g&cad=rja
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
مطالب جالبی موجود هست، در اینترنت سرچ بزنید، به نتایج جالبی میرسید...
راهی نیست که بدون تغیر سخت افزار باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
راهی نیست که بدون تغیر سخت افزار باشه؟
خیر، اگر هم یک در هزار وجود داشته باشه، مطمئناً پایداری سیستم(سرور) شما زیر سوال خواهد رفت.
میتونید، از آلترناتیوهای دیگر استفاده نمایید....
سلام دوست عزیز خیلی ممنون که این پست رو گذاشتی من میخواستم خودم یه پست باز کنم که شما زحمتش رو کشیدی و اما سرور:
من خودم میخوام این کار رو بکنم جون از دست این شرکتها خسته شدم از بس که قطع می شه من خودم میکروتیک رو نصب کردوم رو ویم ویر استیشن و خوب نصب شد و همه چیش هم ردیف اما میخوام که ibsng رو هم روش نصب کنم که این کار رو کردم و 90 درصد فکر میکنم که درست نصبش کردم اما ibdng بالا نمیاد صفحش رو نمیتونم ببینم تو محیط داسش فقط یک بار اومد و لوگین کردم و الان هرچی میرم گیر میده و میگه اشتبه اما میکروتیک سادست و راهت با چند خط دستور نصب شد و با وینباکس تنظیمش کردم اتفاقا بخاطر همین ibsng یه پست دادم که صفحش رو براتون میزارم
http://www.webhostingtalk.ir/f7/26999/
باید از سرورهای شرکت HP و Dell بخرم که بدون مشکل نصب بشه؟
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
langarneshin
سلام دوست عزیز خیلی ممنون که این پست رو گذاشتی من میخواستم خودم یه پست باز کنم که شما زحمتش رو کشیدی و اما سرور:
من خودم میخوام این کار رو بکنم جون از دست این شرکتها خسته شدم از بس که قطع می شه من خودم میکروتیک رو نصب کردوم رو ویم ویر استیشن و خوب نصب شد و همه چیش هم ردیف اما میخوام که ibsng رو هم روش نصب کنم که این کار رو کردم و 90 درصد فکر میکنم که درست نصبش کردم اما ibdng بالا نمیاد صفحش رو نمیتونم ببینم تو محیط داسش فقط یک بار اومد و لوگین کردم و الان هرچی میرم گیر میده و میگه اشتبه اما میکروتیک سادست و راهت با چند خط دستور نصب شد و با وینباکس تنظیمش کردم اتفاقا بخاطر همین ibsng یه پست دادم که صفحش رو براتون میزارم
http://www.webhostingtalk.ir/f7/26999/
سوال من به او مواردی که شما گفتین ربطی که نداره!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
باید از سرورهای شرکت HP و Dell بخرم که بدون مشکل نصب بشه؟
اگر قصد خرید سرور رو دارید، بلی و قبلش قطعات سرور رو چک بکنید که مشکلی نداشته باشند...
اگر قصد ابتیاع سرور استیجاری را دارید، قبلش با دوستان طی بفرمایید که نصب میشود یا خیر(قبلش با ارائه دهنده سرور، صحبتهای لازم رو بکنید...)...:63:
اگر هم قصد نصب در سیستم شخصی رو دارید باید در ورکاستیشن نصب کنید...