پاسخ : اطلاعات در مورد توکوز می خوام Tucows
خوب خیلی خوبه حالا چطور اکانت بسازیم ؟
و چطور دامین رو ترنسفر کنیم ؟
دامین من تازه تمدید شده و فکر کنم باید 60 روز بگذره، که تا حالا 40 روزی گذشته فکر کنم!
دامین من هم توی مونیکر هست!
دامین دات کام 19 تومان ؟ توکوز که خیلی خیلی باشه 13و 14 تومانه !
باز هم ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fatimagorrani
خوب خیلی خوبه حالا چطور اکانت بسازیم ؟
و چطور دامین رو ترنسفر کنیم ؟
دامین من تازه تمدید شده و فکر کنم باید 60 روز بگذره، که تا حالا 40 روزی گذشته فکر کنم!
دامین من هم توی مونیکر هست!
دامین دات کام 19 تومان ؟ توکوز که خیلی خیلی باشه 13و 14 تومانه !
باز هم ممنون
دامنه توکاوز در اکثر ثبت کننده ها با قیمت 15 دلار عرضه میشه و با نرخ روز دلار اگر حساب کنید خوب بالا در میاد. البته قیمت 19000 تومان هم اشتباه بود به روز رسانی نشده بود که قیمت سیستم whmcs رو به روز رسانی کردم و قیمت 17000 تومان هست یا همان 15 دلار. سرویس های خود ما با قیمت صرافی محاسبه میشه. اگر مایل بودید از طریق ما می توانید به صورت ریالی ثبت نمائید. ثبت دامنه از طریق نمایندگان رسمی تو دنیا با قیمت 15 دلار هست که قیمت مصوب خود توکاز هست و قیمتی نیست که ما تعیین کرده باشیم. اگر دقت کرده باشید یکی از سایت های معرفی شده شما هم با توکاز کار می کرد و قیمت اون هم 15 دلار بود. ثبت دامنه از طریق ما به صورت کاملا آنلاین بوده و همان لحظه پرداخت دامنه شما ثبت و فعال خواهد شد و هم از طریق ناحیه کاری خود در سایت ما و از طریق نرم افزار WHMCS و هم از طریق خود توکاز دامنه قابلیت مدیریت دارید.
اگر مطلبی یا سئوالی داشتید در خدمت شما هستیم.
واقعا ممنونم توضیحاتتون کامل بود
اما سایت های بزرگی مثل ouriran.com یا radcom.ir اینها هم نمایندگی توکوز رو دارند و قیمتشون 14 تومان هست یعنی میگین چه فرقی با شما دارند که قیمت ها بالا پایین هست؟
بازم ممنونم
سلام
هیچ تفاوتی وجود نداره ولی اونا چون فقط تو بازار ایران کار می کنند دامنه رو ارزون میدن و جبرانش رو روی هاست می کنن. ما قیمت هاست هامون پایین هست برای همین ثبت دامنه ر با قیمت مصوب خود توکاوز انجام میدیم. ولی اگر واقعا قصد دارید با شرکت ما ثبت کنید هر قیمتی سایت ouriran.com زده من براتون ثبت می کنم شما سفارش بدید ولی پرداخت نکنید و بعد بگید من فاکتور رو اصلاح کنم بعد شما پرداخت کنید تا دامنه شما ثبت بشه و استفاده کنید.