توضویح و کار خاصی نداره. شما طبق معمول سی پل رو نصب می کنید. همین. فقط باید به این موضوع توجه کنید که نباید قبلاً رو اون آی پی سی پنل نصب شده باشه(اگر شده باشه شما فقط میتونی 15 روز استفاده کنی)
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر شخصی هست و میخواین روش سایت بذارین به این توجه داشته باشین که اگه سی پنل تریال بگرین (45 روزه برای سرور اختصاصی و 15 روزه برای سرور مجازی) بعد از منقضی شدن لایسنس باید لایسنس بخرین در غیر اینصورت نمیتونید وارد سی پنل بشین! به این توجه داشته باشین که نمی تونید سی پنل رو پاک کنید و تنها راه استفاده از کنترل پنل دیگر نصب مجدد سیستم عامله!
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
رو سرور من فعال نشد تو سایت سی پنل که چک کردم دیدم رو این رنج آیپی لایسنس ، زیاد گرفتن!
نیاز به ثبت نام نداره ها. کلاً اگر رو اون آی پی سی پنل نصب نشده باشه شما میتونید 45 روز ازش استفاده کنی ولی اگر 1-2 ماه قبلش کس دیگه ای از تریال 45 روزه استفاده کرده باشه شما فقط میتونی 15 روز استفاده کنی (زمان دقیق رو نمیدونم حداقل زمان رو گفتم) شما به محض اینکه سی پنل رو نصب کردید خو به خود لایسنس شما فعال میشه حالا اگر شما بعد از این مدت خواستی بازم استفاده کنی میتونی آی پی سرور رو تغییر بدی.
موفق باشید
به سی پنل یک تیکت بزن ازت اسم فامیل میپرسه و اسم شرکتت بگو شرکت ندارم داخل خونه کار میکنم همون موقع برات یک لایسنس 15 روزه فعال میکنهنقل قول:
رو سرور من فعال نشد تو سایت سی پنل که چک کردم دیدم رو این رنج آیپی لایسنس ، زیاد گرفتن!