پاسخ : چند تا vps می شود روی این سرور ساخت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
مطمئنید با وی ام ویر نمیشه اورسل کرد؟
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
هایپر وی و زن صد در صد منابع اختصاصی میدن.
البته دوستان فکر نکنن که با openvzنمیشه وی پی اس با کیفیت داد!
بقول خودتون همه چی به انصاف مشتری بستگی داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
تایید میکنم ! با VMware میشه اورسل کرد .من الان تو پنل VMware میتونم یک سرور مجازی با رم 65536 مگ بسازم . در حالی که رم کل سرور 16 گیگ هست ! :d اما Citrix Xen Server رفقا میگفتن نمیشه ! ;)
بستگی به این داره که سوریس دهنده چطور ادمی باشه و چطروی بخواد کار کنه و سرویس بده وگرنه دلیل نمیشه بگیم مثلا چون وی ام ور اور سل نمیشه نمیکنه این کا را و یا اینکه چون اور سل میشه و راه داره فروشنده میاد اور سل میکنه
کسی که این کار کنه مطمنا مشتری خودش هم از دست میده
حالا ما هی تو سر خودمون بزنیم بگیم اور سل میشه یا نمیشه چه فایده داره
الان مشترهایی که داریم با توجه به اینکه اخرین افرمون حدود 2 ماه پیش بوده
از 2 ماه تا حدود 2 سال مشترهای ثابت داریم و همیشه ما را حمایت کردن و جای دیگه هم نمیرن بخاطر ارزون تر بودن بخاطر اینکه هیمشه سعی کردیم اول کیفیت حفظ کنیم بعد به فکر سود باشم
الان بخاطر اینکه یه اصول کاری و چارچوب مشخص و وجدان کاری برای خودمون تعریف کردیم و طبق اون عمل میکنم همیشه روی سرور اصلی بسته به اینکه مشخصات رم سرور اصلی 12 یا 24 یا 48 گیگ باشه 1 گیگ یا 2 گیگ یا 4 گیگ همیشه حداقل روی سرورهامون خالی میزاریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
Openvz اگر فرهنگ استفاده و فروش در اون جا بیفته خیلی واسه لینوکس خوبه!
شما اگر میخوای سرور با کیفیت بدی روی 22گیگ از رمت حساب کن!
به شخصه بیشترین تعداد وی پی اس روی هر سرورم بیشتر از 18-21 نیست!ولی دیده شده دقیقا روی همین سی پی یو و همین مقدار رم یکی از همکارا 57تا وی پی اس فرخته بود!
همه چیز به منابع مصرفی کاربران و محدودیتی که ایجاد میکنید داره!
57 تا که خوبه :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
مطمئنید با وی ام ویر نمیشه اورسل کرد؟
با vm مگه میشه سی پی یو اورسل کرد ؟
وقتی رو یه سرور 8 هسته ای 30 تا وی پی اس می سازن و اکثرا هم یک یا دو هسته به هر وی پی اس میدن این یعنی چی؟
البته مسئله اصلی رم هست که خیلی خوب میشه اورسل کرد!
اگه اصلا از اورسل خوشتون نمیاد سراغ هایپر وی یا زن برید که اجازه این کارا رو نده :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadlover
با vm مگه میشه سی پی یو اورسل کرد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
وقتی رو یه سرور 8 هسته ای 30 تا وی پی اس می سازن و اکثرا هم یک یا دو هسته به هر وی پی اس میدن این یعنی چی؟
البته مسئله اصلی رم هست که خیلی خوب میشه اورسل کرد!
اگه اصلا از اورسل خوشتون نمیاد سراغ هایپر وی یا زن برید که اجازه این کارا رو نده :d
همانطور که در 2 پست بالاتر گفتم
نقل قول:
بستگی به این داره که سوریس دهنده چطور ادمی باشه و چطروی بخواد کار کنه و سرویس بده وگرنه دلیل نمیشه بگیم مثلا چون وی ام ور اور سل نمیشه نمیکنه این کا را و یا اینکه چون اور سل میشه و راه داره فروشنده میاد اور سل میکنه
شما بشین تا 100 سال دیگه بگو میشه یا نیمشه
این به خود فورشنده بستگی داره که میخواد بشه یا نشه