خب این قیمتاش خیلی از ws بالاتره
قدیم که با ws کار می کردم کیفیتشم خوب بود
نمایش نسخه قابل چاپ
خب این قیمتاش خیلی از ws بالاتره
قدیم که با ws کار می کردم کیفیتشم خوب بود
کسی نظر دیگه نداره؟؟؟
server4you
لوکیشن اروپا
اما ServerBoost
فایل پیوست 2628
من جایی رو که برای یک سرور دانلود مناسب از هر نظری پیشنهاد میدم دیتا سنتر Hetzner Online AG هستش ! دیتا سنتر های فوق العاده خوب دیگری هستند ، ولی اکثرا قیمت های فوق العاده بالایی دارند و خب بالطبع کیفیت بالایی رو دارا هستند !
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
دوست عزیز ، مطمئن هستید وارز رو ساپورت می کنند ؟ چند ماه پیش یک سرور تهیه کردیم و بعد از حدود 4 روز سرور رو بستند و یک جریمه برای ما در نظر گفتند و یک تعهد مختصر که دیگر از این گونه فایل ها بارگذاری نکنیم ! در حال حاظر مشکلی ندارند به این گونه فایل ها ، خوش حال میشم اگر اطلاعی داشته باشید به من هم بگید
Hetzner رو نمیدونم چجوری پیشنهاد دادید! مخصوصا واسه هاست دانلود با مصارف بالا اصلا بدرد نمیخوره! 5ترابایت پهنای باند با پورت 1 اشتراکی زیاد جالب نیست!
در مورد OVH هم وارز نیست! مخصوصا با اسکریپت های نال به شدت برخورد میکنه ولی واسه فایل هاستینگ مشکلی نداره! مخصوصا اگر فایل هاتون رو به صورت فینگلیش نامگذاری کنید!مشکل خاصی پیش نمیاد!و از طرفی دیگه پورت بسیار قویی داره!
سلام
100 در صد
serverboost
پورت بسیار عالی وارز بدون مشکل با ایرانی ها و حتما تیکت بزنید تا بهتون آفر بدند وقتی که تیکت می زنید آفر های مناسبی بدون هزینه ستاپ پیشنهاد میدند
دوباره وارد هاستینگ شدید؟
leaseweb واسه اینجا حرف نداره
البته وارز ساپورت رو نمیدونم
آرش تو خونتون یک سرور راه بنداز ! :d
جدار از شوخی ، برای سرور دانلود شخصا equinix رو ترجیح میدم
پورت یک گیگا بیت در حد خوب و قیمت پهنای باند در حد مفت !
پینگ پایین به ایران و قیمت خیلی مناسب در برابر سخت افزار ارائه شده
در ضمن ماه پیش یک سری آفر قرار دادم که اکثرا هم لیچرها و دانلودسنترها خرید کردن
فعلا که هیچ مشکلی نداشتیم و تمام کاربرانمون راضی هستند
من تازگی ها با یه شرکت روسی آشنا شدم که از روسیه سرور میده و فول وارزه فقط باید کپی رایت روسیه رو رعایت کنید سه روزم تست سرور میده! سایتشون هم اینه! Affordable Dedicated Servers Hosting & Collocations Services in Russia - HOSTKEY
من ازشون ریسلینگ گرفتم