پاسخ : درخواست سرور مجازی وارز
در خدمت هستیم از نت دایرکت
50 hdd GB
BWUnlimited
Ram 768 MB
تومان 27.000
http://parsworld.net/my/cart.php?a=add&pid=55
سایر پلن ها:
ParsWorld جهان پارس اسپادان – ميزباني وب - نمايندگي هاست - سرور مجازي - ثبت دامنه
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
لایسنس سی پنل ماهانه 19000
دایرکت ادمین 8500
با سلام
رم: 1 گیگابایت (اختصاصی)
هارد: 15 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود
مجازی ساز: VMware Esxi
آپ تایم: 100%
ماهانه 30000 تومان
انتقال رایگان اطلاعات شما
کانفیگ های امنیتی و... هم انجام میشه
لایسنس سی پنل: 18000 تومان
لایسنس دایرکت ادمین: 7000 تومان
با سلام....برای اطلاعات بیشتر و کامل به لینک در امضاء مراجعه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
میزان هزینه ماهیانه که میتونید بدید چه میزان هست؟!
بین 30 تا 50 هزار تومان
ممنون از پیشنهادهای خوبی که شده، خواهشمندم دوستانی که احساس میکنند ممکنه برای سرویسهاشون کیفیت بالایی را متصور نباشند (وجدان فردی) پیشنهاد ندهند، چون من به همه حرفهای شما اعتماد میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohaam
بین 30 تا 50 هزار تومان
ممنون از پیشنهادهای خوبی که شده، خواهشمندم دوستانی که احساس میکنند ممکنه برای سرویسهاشون کیفیت بالایی را متصور نباشند (وجدان فردی) پیشنهاد ندهند، چون من به همه حرفهای شما اعتماد میکنم.
اگر میتونید میزان منابع مصرفی فعلی خودتون رو قرار بدید!چون یوزرهای آنلاین 2000 نفر بسیار بسیار زیاد هست! و من هر جور فکر میکنم هیچوقت نمیشه شما 2000نفر یوزر آنلاین داشته باشید و مصرف پهنای باند ماهیانه شما 50گیگ باشه! لطفا میزان منابع مصرفی فعلی خودتون رو ارسال کنید همینطور لینک سایتتون رو پ.خ کنید تا بعد از بررسی آفر مورد نظر رو واستون ارسال کنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohaam
بین 30 تا 50 هزار تومان
یک روز تست رایگان میتونم بهتون بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
اگر میتونید میزان منابع مصرفی فعلی خودتون رو قرار بدید!چون یوزرهای آنلاین 2000 نفر بسیار بسیار زیاد هست! و من هر جور فکر میکنم هیچوقت نمیشه شما 2000نفر یوزر آنلاین داشته باشید و مصرف پهنای باند ماهیانه شما 50گیگ باشه! لطفا میزان منابع مصرفی فعلی خودتون رو ارسال کنید همینطور لینک سایتتون رو پ.خ کنید تا بعد از بررسی آفر مورد نظر رو واستون ارسال کنم!
این تعداد یوزر همیشگی نیست، ما در یک مقاطعی فراخوانهایی داریم که در یک روز به طور انفجاری بازدید بالا میره. در ضمن این یوزرها چیزی دانلود نمیکنند، بلکه تعدادی فرم پر میکنند که در دیتابیس تحلیل بشه. البته به طور عادی پهنای باندی حدود 30 گیگ در ماه مصرف میشده که با توجه به رشدی که سایت الکسا نشون میده، فکر کنم تا آخر امسال به 100 گیگ برسه.
آدرس سایت:
المپيادهاي علمي ايران
سرور مورد نظرتون رو با مشخصاتی که فرمودید در آلمان میتونم ماهیانه 25000 تومان تقدیمتون کنم.
سلام دوست عزیز
بنده به شما هاست اشتراکی پیشنهاد می کنم
چون شما با سرور مجازی آشنا نیستید ، از مشکلاتش هم آگاه نیستید
سرور مجازی با رم یک گیگ با بهترین کانفیگ نمی تونه بیشتر از 150 یوزر آنلاین به خوبی ساپورت کنه
اگر هاست خواستید می تونم با قیمت 20 هزارتومان ماهانه تقدیم کنم
اگر هم وی پی اس خواستید با رم یک گیگ می تونم 20با قیمت هزار تومان به شما تقدیم کنم
ولی پیشنهاد بنده استفاده از هاست اشتراکی هست
مشخصات سرور هاست اشتراکی :
Ram : 30 GB
Cpu : Intel(R) Xeon(R) CPU X3440 @ 2.53GHz (8Core)
Port: 1Gbit
Warez Support : Yes
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Reza.exe
مشخصات سرور هاست اشتراکی :
Ram : 30 GB
Cpu : Intel(R) Xeon(R) CPU X3440 @ 2.53GHz (8Core)
Port: 1Gbit
Warez Support : Yes
شرمنده دوست عزیز ...جسارتا رم رو اشتباه نزدید؟
30 گیگ؟