ممنون دوست عزیز
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی یک دیتاسنتر رو بررسی میکنید آن هم تو wht خودش عامل تحریک میشه و همه رو جون هم میندازه.. دلیلش هم اینه بعضی ها با این دیتاسنترها کار میکنند و راضی هستند و بعضی ها ازش بدجور ضربه خوردند.. یکی طرفداری میکنه و آنیکی بدش رو میگه! خوب مشخصه وقتی منافع کسی به خطر بیفته میاد دفاع میکنه و آنیکی هم جواب میده و آخرش دعوا و به جون هم افتادند!
الان من خودم شخصا از iweb و hentzer ضربه خوردم که کارد بزنی خونم در نمیاد!! حالا شما تاپیک زدی سوال پرسیدی؟ جوابش رو بدم و راستش رو بگم کسانی که از این دیتاسنتر سرور دارند میان و دفاع میکنند و دعوا!!
در آخر بگم تا چیزی رو تجربه نکردید واقعا نمیفهمید کیفیت چه چیزی خوبه! حالا هر چه قدرم هر کسی بخواد حرف بزنه بزنه!
حرفهای دوست خوبی delta کاملا قبول دارم (من گفتم سرور دارم و راضیم درسته هردم ضربه ای می خورم چون هزینه ست آپ دادم و هردم آی پی به دلیل spam و abus بسته میشه ولی راههای هست که جولوشونو میگیره و تا حالا به جز چند مورد خوب جولوشونو گرفتیم)
من از این دیتاسنتر فقط یه سرور دارم و تا حالا بجز اوایل الان راضی هستم و این دیتاستر رو فقط به کسانی پیشنهاد میدم که توانایی کنترل اونا رو دارن (قصد توهین ندارم به کسی و پیشاپیش عذر خواهی می کنم).
هتزنر نسبت به قیمت کیفیت عالی داره به شرطی که اگه آی بلاک شد عصابتو خورد نکنی :دی
دیتاسنتر های بهتر از این هم خیلی هست و دلتا عزیز جزو متخصص ها هست و فعلا من با گیگا و هتزنر کار کردم که از هتزنر بیشتر راضی هستم.
با تشکر