مگه قانون نیست سه سیلابی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه قانون نیست سه سیلابی ؟
من هم سر انتخاب نام گیر کردم ، دیگه دنبالش نرفتم:d
در کل گلستان خیلی مضخرفه.
آقا من اسم "لیو" رو انتخاب می کنم .بخوانیدش "liyo" . به معنای خورشید هستش .به نظرم اسم قشنگیه
شرکت داده پردازان (یا انفورماتیک یا نرزم افزار یا ... ) لیو
دوست عزیز، اگر اصلی ترین سیلاب شما توسط شرکت دیگری ثبت شده باشد، اداره ثبت شرکتها تشابه اسمی اعلام می کند. پس سعی کنید سیلاب اصلی شما تک باشد و 2 سیلاب دیگر هرچی باشد زیاد مشکلی ایجاد نمی کند ولی با توجه به اینکه اسمی نمی توان پیدا کرد که تا الان ثبت شده باشد (منظور سیلاب اصلی) بهتر است از 4 سیلاب که 2 سیلاب آن اصلی و 2 تای دیگر از کلماتی همچون فناوری اطلاعات و ... باشد.
البته اگر خیلی به اسم حساس هستید می توانید ثبت شرکت را به شرکت هایی که این کار را انجام می دهند واگذار کنید، آنها با توجه به پارتی که در ادارات ثبت شرکت دارند معمولا اسمی که شما می خواهید برایتان ثبت می کنند.
ممنون دوستان الان میشه یه شرکتی که ۴سیلابی ثبت شده معرغی کنید و نامشون رو ذکر کنید ....
---------- Post added at 10:26 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------
؟؟
دوستان یه مثال 4 سیلابی اگه میشه بزنید !! مرسی دیگه مخم چت کرده
به اسم های ما هم گیر دادن !
خود اداره ثبت یک اسم خودش برام انتخاب کرد همون تایید شد ، اگر برات اسمش مهم نیست بده خودشون ، تازه سر همین انتخاب اسم با مسئولش طرح رفاقت ریختم >:)
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
به اسم های ما هم گیر دادن !
خود اداره ثبت یک اسم خودش برام انتخاب کرد همون تایید شد ، اگر برات اسمش مهم نیست بده خودشون ، تازه سر همین انتخاب اسم با مسئولش طرح رفاقت ریختم >:)
دوستان واقعا میشه بدی خودشون ثبت کنند ....؟؟؟؟