پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی + 20 درصد تخفیف ماه اول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
firoozi
سلام متاسفانه 2 روز گذشت و مشکل کماکان باقی است
مشکل دیگه برطرف نمیشه!
برای ما هم همین مشکل پیش اومده و از صبح چهار شنبه سرویس در دسترس نیست.
خودشون هم تا قبل از این همیشه آنلاین بودن ولی بعد از چهارشنبه تا حالا آنلاین نشدن. اگه کسی از دوستان از ایشون خبر داره ما رو هم خبر دار کنه . ممنون میشم
Doostane aziz ishoon sayteshuno up kardan va goftan 1 mah free server rae midan. dar surati k emrooz bahashun sohbat kardam harfe digeyi mizadan, avalesh goftan na 14 rooz, va baadesh goftan 10 rooz, bebinid harf ba harf che ghaad fargh dare. nemidunam ta key mikhaym gool bokhorim. behtar nist ye fekre asasi konim? hamishe az kasi server bekharin k tarafo dide bashin
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
Doostane aziz ishoon sayteshuno up kardan va goftan 1 mah free server rae midan. dar surati k emrooz bahashun sohbat kardam harfe digeyi mizadan, avalesh goftan na 14 rooz, va baadesh goftan 10 rooz, bebinid harf ba harf che ghaad fargh dare. nemidunam ta key mikhaym gool bokhorim. behtar nist ye fekre asasi konim? hamishe az kasi server bekharin k tarafo dide bashin
سلام
اولا فارسی باید تایپ کنید ( قوانین رو روعایت کنید )
بعدشم از سرویس شما 5 روز منده ! هزینه 5 روز رو بر می گردونیم
من الان از شما سرور ندارم. 6 ماه قبل داشتم.یکی از دوستان این خبر را به من داد. کاملا هم ناراحت بود. فکر کنم شما داری حرفی که زدی را عوض میکنی. به هر حال بقیه دوستان قضاوت میکنن.