بهتره این بحث رو ادامه ندیم چون داره جنایی میشه
ظرفیت ها هم پایینه عوض بهبود کیفیت میان انجمن و مدیرانش رو اذیت می کنن
بی خیال اینترنت می خواهین چیکار
نمایش نسخه قابل چاپ
بهتره این بحث رو ادامه ندیم چون داره جنایی میشه
ظرفیت ها هم پایینه عوض بهبود کیفیت میان انجمن و مدیرانش رو اذیت می کنن
بی خیال اینترنت می خواهین چیکار
هر هفته یه روز حتما با مشکل مواجه میشید . وقتی پینگ سرورتون رو گرفتید شد 2000 میلی ثانیه . اون موقع می فهمید مخابرات سرویس های خوب نیست . :دی - صحنه ی دلخراشی بود وقتی دیدم پینگ سرورم 2000 هست . :دی - خوبه حالا 180 پینگ میده . در کل ارزش بحث کردن نداره . نخرید ! :دی
آقا ما با کلی آشنا و نامه بازی برای دفتر شرکت سرعت 2مگ رو گرفتیم اما چه 2مگی!
در تکمیل فرمایشات دوستان فقط اینقدر بگم که: بیچاره داشتیم میشدیم!
الان 512 شاتل داریم و فوق العاده راضی هستم. گرچه نامحدود نیست اما واقعاً میتونم بگم در این 4 ماه اصلاً افت کیفیت و سرعت نداشتیم.
یکی از دوستان 256 شاتل رو داره دانلود نامحدود ماهی 53 تومن اینا
برای کافی نت سرعت دانلودش تا 90 تا لود از 50 تا 90 نوسان داشت
محدودیت ترافیک داری سرش رو شل میکنن که ترافیکت سریع تومو شه ;)
من برای خونه یه 128 از مخابرات داشتم.....2 سال به غیر از موارد 3 نقطه قطعی نداشت....پینگ هم عالی...
الان 256 کردم...مثل قبل عالی....به پشتیبانی نیاز پیدا نکردم زیاد...ولی نباید روش حساب کرد....
دیروز هم 512 نامحدود وایمکس گرفتم....بدک نیست !....اما تو صفحه باز کزدت تو مایه های 256 میزنه....اما دانلود 64 فول میده :دی
اگر توجه کرده باشید پارس آنلاین سری هایی جدیدی اورده که ترافیک بالا داره و ارزون هست . در ضمن تو نمایشگاه کتاب برای تهرانی ها 70% تخفیف میداد ، باید از فرصت استفاده کنید ! :d
سرعت خیلی پایینه.تجربه شخصی نداشتم اما تو سیستم بعضی مشتریا و دوستان که مشاهده کردم واقعا سرعتش پایینه
وقت ما خیلی با ارزش تر از اینه که پای سیستم بشینیم تا صفحات باز بشن یا فایل ها دانلود بشن ...