پاسخ : سایت موزیک یا دانلود !مسئله این است!
سایت موزیک هنوز خیلی جا داره تا سایتهای بهتر و جدیتر و فخن تر ارائه بشن ولی در مورد سایت دانلود با این غولهایی مثل میهن دانلود و البرز دانلود که اصلا هزینه براشون مهم نیست یکم سخته رقابت کردن . هزینه اش بیشتر هم میشه چون یه موزیک حجمش نهایت 5 مگه ولی یه برنامه حجمش حداقل 5 مگه ....
بعد سایت موزیک رو معمولا دو هفته تا سه هفته طول میکشه تا ***** کنن ولی با درآمدی که داره این هزینه از صفر هم اونوتره . چون الان سایت فارس کیدذ برای هر تراک 40 تومن و برای هر آلبوم 60 تومن میگیره و میذاره . تازه اگه سی دی فروش کنه بیشتر . و از تبلیغات هم یک میلیون درآمد داره ولی سایت دانلود برنامه درآمدش تنها از تبلیغات و فروشگاهه .
سایت موزیک دردسر نداره چون یه بار یه آهنگ کوچولو رو آپلود میکنی و تمام ولی برنامه رو باید هی مواظب باشی که آپدیت بشه و تو بذاری و ....
در اخر مهم نیست چه سایتی بزنی مهم پشتکار پشتکار پشتکاره ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibs
مهم پشتکار پشتکار پشتکاره ....
با این قسمت موافقم ولی در مورد بقیه مطالب یکم نظر من فرق فکوله :d
به نظر من سایت دانلود باشه بهتره هم ***** نمیشه هم طرفدار زیاد داره
اولا بابت نظراتتون ممنون
بعضی از دوستان نظرشون در مورد فیلم و سریال بود اما اگه بخواهیم فیلم های روز رو بزاریم بازم امکان ف**ر شدن هست (شما تو این فیلم ها جاهای *** دیدین من ک ندیدم :دی)
در مورد سایت دانلود هم به قول دوستان با این غولها مگه میشه جنگید له میشم !!8-}
منم با نظر sibs زیز موافقم باید پشتکار داشته باشم +هزینه + نیروی کار
وقتی دامینی ف**تر میشه چقدر طول میکشه از ف***ر خارج بشه؟اصلا خارج میشه یا می مونه تو :دی
به نظر من اصلا تو فکر این نباشید که چی بهتره تو فکر این باشید که چی پر سود تره خوب اول اینکه اگه یه نفر هستی اصلا فکرشو نکن چون بعد از یه مدت خسته کننده میشه پس یه نفر یا چند نفر پیدا کن بعد اگه سایت موزیک بزنی و بتونی موزیک های جدید رو از بقیه سایت ها زود تر بزاری و آرشیو هات کامل باشن حرف نداره از خواننده های جدید هم پول میگیری موزیکشونو میزاری تو سایتت .
فکر ف ی ل ت ر هم نباش دیگه همه وی پی دارن
بعدا هم حتما یه اسپانسر خوب پیدا میکنی.