پاسخ : مشوره برای خرید سرور اختصاصی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
من جایی رو پیشنهاد نمی کنم....چون شاید برای شما تجربه خوبی نباشه و ... :دی
اما به تازگی که دیتا سنتر نت دایرکت توسط لیزوب خریداری شده....کیفیت مناسبتری رو نسبت به قبل رو با بودجه شما ارایه می کنه...
اما تنها مشکل اینه که محدودیت تعداد 16 آی پی رو برای هر سرور داره!
نظر سایر همکاران هم جویا بشید.
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
البته چون گفتید چندتایی سرور مجازی
فعلا دو عدد وی پی اس
ببینید من یوزیج زیاد ندارم قبلا از سرورپوینت وی پی اس داشتم با رم 768 و همه سایت ها و رسیلر هامو جواب میداد اما دوتا از رسیلر هام وی پی اس میخاند و تصمیم دارم سرور اختصاصی بگیرم و خودم هاست شون کنم
فکر نمیکنم به سرور آنچنانی داشته باشم شاید cpu dual core با 4gb ram و هارد 500 جوابگو باشه؟
چرا لیزوب پیشنهاد نمیشه؟ نت دایرکت هم که ادغام شده به لیز پس چرا این پیشنهاد میشه اون نه؟
شما اگر سرور مجازی تهیه کنید براتون خیلی بهتر خواهد بود و کیفیت بهتری خواهید داشت در صورتی که از جای معتبری خریداری کنید(بدنبال قیمت کم و ارزان ترین نباشید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
The Punisher
فعلا دو عدد وی پی اس
ببینید من یوزیج زیاد ندارم قبلا از سرورپوینت وی پی اس داشتم با رم 768 و همه سایت ها و رسیلر هامو جواب میداد اما دوتا از رسیلر هام وی پی اس میخاند و تصمیم دارم سرور اختصاصی بگیرم و خودم هاست شون کنم
فکر نمیکنم به سرور آنچنانی داشته باشم شاید cpu dual core با 4gb ram و هارد 500 جوابگو باشه؟
چرا لیزوب پیشنهاد نمیشه؟ نت دایرکت هم که ادغام شده به لیز پس چرا این پیشنهاد میشه اون نه؟
به اینجا یه سر بزن و با یوزر the_coder و tukanet تماس بگیر
http://www.webhostingtalk.ir/f11/24986/