پاسخ : مشکل با کانکت شدن به سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
savalanhost
واسه دی ان اس دامین باید ان اس سرور راه بندازی
شما ای پی رو میزنی تو ریموت سرور؟؟؟
چون هیچ آی پی من تو عکس ارور ندیدم
بعدش هم چرا ویندوز اکس پی ؟ شما که می خوای وب سرور راه بندازی ظاهرا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooldar
اون سایتی که تو پست اول من دیدم ویندوز ایکس پی میده :-&
نه , این می خواد فایل هاش رو با اون سرور دانلود کنه و تغییراتی روشون انجام بده و بعد هم خودش دانلود کنه و هم واسه وبسایت وارز , چون فقط با ویندوز آشنایی داره این رو انتخاب کرده...
در مورد دی ان اس هم من فکر می کردم باید با دامین وصل شد به سرور که در اون صورت دی ان اس های دامین خالی بودند .
بازهم ممنون
حالا یه سوال دیگه
الان فایل هایی که روی سرور هستند رو چطور دانلود کنه ؟ از چه جور لینکی استفاده کنه ؟ :)
واسه دادن لینک از همون Wampserver میتونید اینکار رو بکنید
دوست عزیز از وامپ سرور استفاده کنید
الان یک سری کار انجام دادم روی سرور
یه دفعه ارتباط قطع شد و حالا دیگه کانکت نمیشه .
چه کار باید انجام بدم ؟
خودم نمی تونم ریست اش کنم ؟
بله امکانش هست دکمه شات داون رو بزنید بعد از اون قسمت کشویی ریست و یه متنس تایپ کنید بعد ریست رو بزنید در ضمن ورژن جدید ش رو نصب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
بله امکانش هست دکمه شات داون رو بزنید بعد از اون قسمت کشویی ریست و یه متنس تایپ کنید بعد ریست رو بزنید در ضمن ورژن جدید ش رو نصب کنید
از کجا شات داون بزنم ؟
الان دیگه نمی تونم با ریموت به سرور وصل شم و کلا قطعم ...
پنل مدیریتی چیزی ندادن بهتون؟ نوع مجازی سازتون چیه؟ اگه پنل واسه ری لود و ریست ندادن از کسی که وی پی اس رو گرفتین بگید کنترل کنن به آی پی و این چیزا که دست نزدین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
پنل مدیریتی چیزی ندادن بهتون؟ نوع مجازی سازتون چیه؟ اگه پنل واسه ری لود و ریست ندادن از کسی که وی پی اس رو گرفتین بگید کنترل کنن به آی پی و این چیزا که دست نزدین؟
نه فقط بهم آی پی و یوزر پس داده که با ریموت بهش وصل بشم .
اسم این پنل دقیقا چیه ؟
نه این دوستم بهم گفت که روش آنتی ویروس نصب کنم من هم نصب کردم و یه چند تا آپدیت انجام دادم . اصلا جایی نداره که تنظیمی تغییر بدم فقط ویندوزه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behizz
این پیام رو میده
http://i.imgur.com/kT4gp.jpg
دی ان اس های دامین ست نشده . اون مشکلی نداره ؟
آخه پشتیبانی اش درست جواب نمیده . 3 ساعت براش توضیحات نوشتم آخرش میگه که با ریموت دسکتاپ کانکت شو !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behizz
نه فقط بهم آی پی و یوزر پس داده که با ریموت بهش وصل بشم .
اسم این پنل دقیقا چیه ؟
نه این دوستم بهم گفت که روش آنتی ویروس نصب کنم من هم نصب کردم و یه چند تا آپدیت انجام دادم . اصلا جایی نداره که تنظیمی تغییر بدم فقط ویندوزه !
دوست عزیز بدید یک شخص وارد انجام بده واستون بهتره
دوست عزیز از کسی که وی پی استونو گرفتین بگید جریان رو مشکل خاصی نیست فایر وال رو براتون یا درست کانفیگ کنن یا آنیستالش کنن