پاسخ : پروژه راه اندازی یک دیتاسنتر در کشور امارات متحده عربی!
سلام
تا اونجایی که من می دونم خط دیتای اینترنت ایران از ترکیه و این ور اونور هستش و پینگ تایم یه سرور تو عربستان به نظر کم نمیتونه باشه در حد همون 200 هست فکر کنم
دوم اینکه دیتا سنتری که شما می زنی باید جنبه بین و المللی داشته باشه فرض کنید یه نفر تو المان هست دیتاسنتر های امریکا و المان و کانادا رو ول می کنه میاد عربستان ؟ این مورد رو کشور های دیگه هم صدق می کنه
سوم اینکه اینترنت عربستان از لحاظ *****ینگ هم محدود هست و خیلی سایت ها هم اونجا *****ه !!! پس بدرد اکانتینگ نخواهد خورد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
021teh
جواب نمیده
دیتاسنتر زدن به هرحال شده برای حیلی ها رویا
شما پول رو بزار رو قبر مرده زنده میشه دی سی زدن جای خود دارد
در حد حرف نباشه منم خواستید سرمایه گذاری میکنم + کار
قلا توی یکیاز تاپیکهای مشابه در موردش بحث شده بود و بزرگترنیمشکل ایسن بود که ظاهرا پهنای ب باند خیلی خیلی گرون هستش و اصلا بصرفه نیست باری این کرا و یکسری موارد دیگر بود که انا درست یادم نیتس ولی توسنتممیگردم پیداش میکنم تاپیک لینک میدم
تنها چیز یکه یادمه یوزر اریا که الان هم جزو مدیران این فروم هست در این مورد اطلاعات خوبی داشت و یکسر ی موراد که باعث میشد جای خوبی برای این کار نباشه امارت
با توجه به اینکه ایشون خودشون توی امارت زندگی میکنند اطلاعات کاملی داشتند
من خودم میخواستم همین کار رو کنم و لی خوب به دلایلی نشد
ولی آره خوب جواب میده -- چرا نده
اگه خواستی منم در خدمتم
ehsansystem@ymail.com
09163991251
ehsansystem.com
کانفیگ سرور و ...
پینگ تایم کشور های عربی به ایران وحشتناک بالا هست و اصلا پیشنهاد نمیشه .. به نظر من همون ارمنستان بهتر هست ، اگر روسیه هم بتونید تهیه کنید خوبه چون خیلی از isp ها پینگ های خوبی به روسیه میگیرند ..
چقدر پیشنهاد همکاری :)
از وقتی طرف با سیستم پنتیوم وان و 512 کیلوبیت ای دی اس ال اومد دیتاسنتر زد، همه مشتاق شدن دیتاسنتر بزنن!
به جای تقلید کورکورانه از همدیگه بهتره فکرای بهتری بکنید ;) تکنولوژی داره با سرعت پیشرفت میکنه و شماها هنوز به فکر دیتاسنترید ؟!
مایکروسافت میتونست بهترین دیتاسنترها رو هر جا که دلش میخواست بزنه ولی کاری کرد که کل دیتاسنترها بهش نیاز داشته باشن!
این فقط یه مثال بود ...
اولا دوستان عربستان کجاست بابا! من دارم امارات رو میگم ! اگر توجه داشته باشید . بیشتر از 65% اینترنت کشور از کشور امارات تامین میشه و بقیه اون از ترکیه و ... ! پهنای باند هم دوبی طبق سوالاتی که از دوستان مقیم پرسیدم گفتن ارزونه! حالا این سفر که خودم رفتم ، باید برم قیمت همه چی رو بگیرم! :d - چون ما با این کشور ارتباطات بسیاری داریم و حدود 25 سال هست که گروه ما از این کشور واردات همه نوع کالا داره و این که اشنا زیاد داریم ، فعلا تنها کشوری که می تونیم تجهیزات رو راه بندازیم امارات هست ، اگر دوستانی در دیگر کشور ها هستن ، بگن وضعیت چطوره؟ از همه لحاظ! ;)
به نظر من اگه پول خوبی پشتش باشه جواب مبده
البته واسه این کار باید حرفه بود :69:
پروژه خوبی هست
اتفاقا خیلی خوب میگیره واستون
فقط اگه کیفیت داشته باشه
پشتیبانی خوب باشه
چی از این بهتر که پشتیبانی و دیتا سنتر ایرانی باشه و خارج از کشور باشه ؟ !!
الان تنها مشکل ما این هست که نمی دونم دوستان سرور هارو می خرن یا نه!؟ مثلا ما بریم برای شروع 10 تا کیس بگیریم و پهنای باند هم خریداری کنیم ، بعد هیچکی نخره!!! اونایی دوست دارن سرور از این کشور داشته باشند اعلام کنند . ببینیم اوضاع چطوره ! در ضمن کولو سرور هم قبول میکنیما!