پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
سلام مجدد
بستگی به لینکی که میدید برای دانلود داره و همچنین این عکس در بدترین حالت گرفته شده . در اوج ترافیک سرور میزبان که ازش عکس گرفته شده.
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
سلام
از چه مجازی سازی استفاده کردید ؟ هزینه آی پی اضافه چقدره ؟ هزینه لایسنس دایرکت ادمین و سی پنل رو هم بگید.
موفق باشید
سلام
مجازی ساز ما Vmware ESXI میباشد
هزینه ایپی اضافه 1500 تومان در ماه هستش
به خاطر ترافیک کاری که داریم هزینه خرید لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین و امثال آن بر عهده مشتری میباشد
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiry
دوست عزیز پورت 1 گبگ تا 24 مگ میده؟! حداقل باید 47 باشه درسته؟
کل پورت سرور شاید 120 مگ سرعت دانلود بده ، اگر این بنده خدا بخواد به هر کی 400 مگ اختصاصی بده که رم رو دستش باد میکنه ! ایشون خیلی وی دی اس های خوبی داره . من برای اکانتینگ چون سرور جدید نداشتیم . از یکی وی دی اس ویندوز گرفتیم می گفت پورت یه گیگ هست . سرعت دانلود 400 کیلوبایت به زور میده . توی همین سایت هم داره فعالیت میکنم نام نمی برم . لطفا خودش بفهمه دیگه ! ;)
همونی که میگی ازش سرویس داشتی معلومه طرف تا خرخره روش ویی پی اس ساخته دیگه سرعتی برای پورت نمیمونه که بخواد سرعت بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
magicvps.com
همونی که میگی ازش سرویس داشتی معلومه طرف تا خرخره روش ویی پی اس ساخته دیگه سرعتی برای پورت نمیمونه که بخواد سرعت بده
خرخره چیه ! یه چیزی فرا تر از اون ! :d - میخواستم بگم اگر کسی بخواد کسی یه سرور با رم 12 گیگ بخریه و پورت یه گیگ . معمولا رنچ خرید وی پی ان روی یه گیگ هست . بخواد پورتش رو تقسیم کنه به هرکی حداکثر 100 مگ برسه . دوستان توقع زیادی دارن . ! ;)
ما که از ایشون خریدیم و با گذشت 2 روز هنوز وی پی اس رو تحویل ندادن و جواب تیکت هم نمیدن!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid2088
ما که از ایشون خریدیم و با گذشت 2 روز هنوز وی پی اس رو تحویل ندادن و جواب تیکت هم نمیدن!!
سلام
با عرض پوزش به علت قطعی اینترنت منطقه بود.
فکر میکنم سرویس شما دیروز تحویل داده شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
با عرض پوزش به علت قطعی اینترنت منطقه بود.
فکر میکنم سرویس شما دیروز تحویل داده شده
با عرض تشکر و سپاس
بله دیگه اینجا ایرانه! شما که وبمستر هستین باید اینترنتتون قطع باشه!!
از سرویس ایشون واقعا راضی هستم دوستانی که نیاز دارن می تونن اعتماد کنن!!
سلام
افر زیر به مدت 24 ساعت معتبر میباشد
رم: 1 گیگ
هارد: 150 گیگ
سی پی یو: 6 هسته Xeon Westmere 5620
پهنای باند: نا محدود
پورت سرور : یک گیگابیت اختصاصی
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 33000 تومان
انتخاب سیستم عامل ویندوز سرور 2003- 2008/ لینوکس بر عهده مشتری میباشد
برای سفارش به واحد فروش sales@novinvps.com تماس بگیرید