بابا faranetwork برات نمونه هم آورده دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیدونم دیگه چی بگم. نمیدونم چرا مدیران برخورد نمیکنن.نقل قول:
من الان از یکی از معتبرترین هاستینگ های ایران سرویس دارم و دلم میخواد برم هاست خارجی. حالا هی بیاید اسپم بدید. ممنونم.
دوستان نظرتون در مورد بایت هاست چیه؟
عجب آدمایی هستید :دی
بیچاره ده بار گفت که از ایرانی جماعت خرید نمی کنه !
این لیستی از خدمات دهندگان خارجی با آفرهای مختلف ~> Shared Hosting Offers - Web Hosting Talk
در ضمن من سرویس دهنده ای رو تایید نمی کنم ولی تعریف StableHost و GeekStorage رو زیاد شنیدم
انتخاب با شماست !
ممنونم جناب توکانت. بالاخره یکی پیدا شد حرف ما رو بفهمه. از آخرین باری که اینجا فعالیت کردم خیلی عوض شده اینجا. چرا این همه کاربرا به جای کمک کردن به فکر فروش سرویس هاشون هستند؟
منتظر نظرات دیگر دوستان هم هستم...
شما هم خر و میخوای هم خدا و هم خرما
احترام و عزت ایرانی میخوای که هیج کجا یافت می نشود. کافیه در همین وب سایت یک سرچ کوچک قبل از خرید بزنید.
خوشبختانه حتی اگر مدیران هم خلافی بکنند تاپیکش هست و همه مدارک نوشته شده. پس میبینی که همه چی اینجا پیدا یمشه و اگر کسی موردی داشته باشه قبل از خرید و مذاکره مشخص میشه.
ولی در بین همین بچه ها هم موردهای خوبی هست نمیخوام اسم ببرم ولی میتونی بری سراغ با سابقه ها .
من نمیدونم شما با کجا کار کردید ولی مطمئنا 5 تا انگشت شبیه هم نیست و نخواهد بود
باتوجه به اینکه شما میخواید سایتتون رو توسعه بدید بهترین گزنیه وی پی اس هست امکانات کاری خودتون هم بالا میبرید.
دیگه فکر نکنم مطلبی مونده باشه.
بچه ها هرکاری از دستشون بر میومد برای شما انجام دادند و راهنماییشون رو کردند.
موفق باشی
دوست عزیز همونطور که براتون تو پست خصوصی آدرس یک سرویس دهنده رو ارسال کردم که باشون کار کردم. نمیدونم چک کردید یا خیر. سرویسشون واقعا خوبه، و 24 ساعت به صورت آنلاین پشتیبانی دارند.
البته سرویس دهندههای دیگهای هم میشناسم، ولی چون باشون شخصاً کار نکردم نمیتونم نظر بدم. امیدوارم مفید واقع بشه.
ممنونم از پاسخ دوستان.
من همین الانم دارم با یه شرکت با سابقه و با سطح علمی بالا کار میکنم. چندین بار ذکر کردم خدمتتون. بنده 6 ساله وب مستر هستم و بچه هم نیستم که همه رو با یه چوب برونم. بنده همینجا اعلام میدارم دیگر با هیچ هاست ایرانی کار نخواهم کرد. چرا ؟ چون من به خاطر مشکل خودم نمیتونم باهاشون کنار بیام. حالا چه اصرلری دارین شماها من نمیدونم. یعنی همه خارجی ها بی وجدان هستن و فقط ما ایرانی ها وجدان داریم؟ عمل به قوانینی که از قبل طی شده بی وجدانی نیست. همین هاستینگ های ایرانی هم با دیتاسنتر های خارجی کار میکنن... از خودشون دیتاسنتر دارن؟ وقتی اینی که با سابقه ی درخشانشون هست و هیچ سابقه ای پیدا نشده براش جواب 7 تا تیکت من رو پس از 6 ماه نمیده و وقتی تو پشتیبانی آنلاین میگم چرا میگه چون سرمون شلوغه بنده هیچ توقعی از بقیه ندارم. اینا الان 2 هزار و خورده ای مشتری دارن. از این معتبر تر تو هاست ایرانی؟نقل قول:
شما هم خر و میخوای هم خدا و هم خرما
احترام و عزت ایرانی میخوای که هیج کجا یافت می نشود. کافیه در همین وب سایت یک سرچ کوچک قبل از خرید بزنید.
خوشبختانه حتی اگر مدیران هم خلافی بکنند تاپیکش هست و همه مدارک نوشته شده. پس میبینی که همه چی اینجا پیدا یمشه و اگر کسی موردی داشته باشه قبل از خرید و مذاکره مشخص میشه.
ولی در بین همین بچه ها هم موردهای خوبی هست نمیخوام اسم ببرم ولی میتونی بری سراغ با سابقه ها .
من نمیدونم شما با کجا کار کردید ولی مطمئنا 5 تا انگشت شبیه هم نیست و نخواهد بود
باتوجه به اینکه شما میخواید سایتتون رو توسعه بدید بهترین گزنیه وی پی اس هست امکانات کاری خودتون هم بالا میبرید.
دیگه فکر نکنم مطلبی مونده باشه.
بچه ها هرکاری از دستشون بر میومد برای شما انجام دادند و راهنماییشون رو کردند.
موفق باشی
به محض انتقال ازشون شکایت میکنم.
بله خیلی ممنونم. خوندم پ.خ رو. منتظر نظرات دوستان در مورد بایت هاست و یا هر سرویسی که فکر میکنن بهتره هستم.نقل قول:
دوست عزیز همونطور که براتون تو پست خصوصی آدرس یک سرویس دهنده رو ارسال کردم که باشون کار کردم. نمیدونم چک کردید یا خیر. سرویسشون واقعا خوبه، و 24 ساعت به صورت آنلاین پشتیبانی دارند.
البته سرویس دهندههای دیگهای هم میشناسم، ولی چون باشون شخصاً کار نکردم نمیتونم نظر بدم. امیدوارم مفید واقع بشه.
حق هم داری میدونم.
ولی عزیز خارجیها هم خوب وبد دارند
کافیه رویو های سایتهای خارجی رو ببینی.
اگر تسلط کافی به انگلیسی داری و میتونی در مواقع ضروری با پشتیبانی چت کنی من پیشنهاد میدم از هاست گیتر خرید کنید. یوکا هاست هم بد نیست . خیلیها بلد نیتن خوب صحبت کنند و در اخر کار با مشکل مواجه میشوند.
Web Hosting Service Provider in UK
Web Hosting Services, Reseller Hosting, VPS Hosting, and Dedicated Servers by HostGator
من در بین هاستهای خارجی این دوتا رو پسندیدم.
اگر نظرت برگشت و ایرانی خواستی من میتونم چندتا از بچه های خوب اینجا رو معرفی کنم که واقعا هم مسئولیت پذیر هستند.
اول اینکه ممنون. دوم اینکه نظرم به هیچ عنوان بر نمیگرده.
هاست گیتور به شدت با ایران مشکل داره. و اگر اونا من رو تحریم میکنن من هم تحریمشون میکنم.
ای یو کا هم بسیار عالیه ولی هزینه نجومی....
خواهشا نگید هر کسی کیفیت میخواد هزینه نجومی هم میپردازه. اینا رو از برم... دی: <):)
کسی نظر دیگه ای مخصوصا در مورد بایت هاست نداره؟ این مصطفی جان کجاست جواب سوالای ما رو در مورد بایت هاست بده؟;;)
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
در ضمن. مشکلی با زبان انگلیسی ندارم و میتونم نیاز های خودم رو برطرف کنم. :)