ممد خودش خوابش برده!!!ی رو بیدار کنه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممد خودش خوابش برده!!!ی رو بیدار کنه؟
عجب تاپیک پر استفاده و مفیدی!! آن هم در wht که ربطی نداره کلا.. آقا یکی دو کیلو سبزی میگرفتی دور هم با بچه ها مینشستیم پاک میکردیم خوب..
نقل قول:
خود خام 1 پیمانه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد لپه 2 قاشق غذاخوری پر
سیب زمینی 2 عدد پخته و رنده شده
نخود را در ظرف میریزیم سیب زمینی، بکینگ پودر و آرد لپه را در ظرف میریزیم و ورز میدهیم مقدار خیلی کمی آب برای انسجام مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه میکنیم هرچه فلفل بیشتر باشد این غذا خوشمزه تر میشود اما اگر دوست نداشتید میتوانید کمتر استفاده کنید خوب ورز میدهیم مواد را به هر اندازه و شکلی که دوست داشته باشیم در دست درست میکنیم و در روغنی که داخل ماهی تابه داغ شده سرخ میکنیم بعضیها فلافل را داخل روغن زیاد سرخ میکنند یعنی به حالت شناور اما ما اینجا با روغن کم سرخ کردیم.
*جعفری اگر دوست داشتید میتوانید از گشنیز هم استفاده کنید به همراه جعفری.
**آرد لپه برای اسنجام مواد است و به جای تخم مرغ استفاده میشود.
*** نخود دارای هورمون زیادی است که برای خانمها خیلی مفید است.
به نمردیم اینجا هم دیدیم که بساط عیش و نوش و شوخی هم بپاست . آقا دمتان شوفاژ خندیدی ام . :58:
نوخود بدی هایی هم دارد و آز آن جمله اند ازدیاد باد اشکم.
بذارید یکی هم من بگم :
آشپزی سامان گلریز شبکه 3 : ماهیتابه چدنی دسینی رو میذارید روی گاز 5 شعله سامسونگ که با ضمانت سام سرویس ارائه میشه . کمی روغن لادن دوست تو و من رو بریزید توش یا اینکه می تونید از کره اطلس طلایی استفاده کنید . دوتا تخم مرغ تلاونگ بندازید داخلش اگر در حین کار خسته شدین از ماساژور شاندرمن استفاده کنید . همتون رو می سپرم به خدای بزرگ و بیمه سینا و ایران و دان . :d
نه همون >> بشکه<< که امیر گفت از همه قشنگتر بود
کلا این بشر کپسول جوکه :):d
واقعا که برای مدیریت فروم متاسفم که سیاست یک بام و دو هوا را پیش گرفته
ما توی یکی از تاپیکها این حرفردیم و فقط جنبه سوالی و اطلاع از دلیل بن شدن بوده
================================================== ========================
پست: جریان چیه اقای امیری بن شدن ایشون که با کسی مشکلی نداشتن ......
تاپیک: تغيير تعرفه های ثبت دامين ملی در sa1601
دلیل : منحرف کردن تاپیک
================================================== ========================
persian.developer این دکتر جون پست ما را حذف کرد حذف شدنش مشکلی نداره ولی یک اخطار هم به ما داده برای چی اخطار داده
میخوام ببنیم این تاپیک که همه جور چرت و پرتی داخلش گفته شده چطورمنحرف نشده و چطور اخطار نگرفتن خود این شخص هم پست دیده اسمش داخلک سانی هست که از تاپیک دیدین کردن
پس فکرمیکن به همه این افراد هم باید اخطار داده داده شود و گرنه احساس میکنم اخطار من بیجا بوده باید حذف بشه اخطاری که بیجهت داده شده فقط بخطار یک سوال
با همه احترامی که برای مدیریت فروم قایل هستم
در ضمن طبق قوانین مدیر یت گفتن باید 100 پست به بالا باید باشه کسی که میخواد پست فروش بزنه پس فکر نمی کنم به کسی ارتباطی داشته باشه که توی 1 ثانیه یا 1 سال کسی 100 تا پست زده چیز یکه خود مدیریت خواسته و گفته دیگه دلیلی نداره که کسی بیاد خوشمزگی کنه و اسپم کنه