میتونید 10 ساله خردی کنید.
حتما که نباید سال به سال تمدید کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر دلیل اصلی قیمت کم و البته خلاصه بودن هستش ... خوش لفظ هم هست که هم مزید علت میشه واسه خرید این نوع دامنه ها
co هم مخفف Colombia هستش ولی چون شبیه COM هست (Commercial, Company, Corporation) و به نوعی جایگزین اون محسوب میشه. ولی گرون هستش! به نظر شما گستره استفاده از co کمتر از in هست؟! :) من چنین فکری نمی کنم، حداقل خودم که هر جا com اش پر هست، co ثبت می کنم و اکثر سایت های بزرگ com از قبل co را هم رزرو کرده اند تا شخص دیگری سوء استفاده نکند. به هر حال قیمت پایین ثبت بسته به آن کشور و سرویس دهنده اصلی اش دارد. قیمت ارزان in هم به همراه کاربردی بودن و با مسما بودنش در امور مختلف (همانطور که دوستان اشاره کردند) همگی دلایل گسترش استفاده از اون هستند. ولی مهمترین چیز معمولا قیمت هست... همین co روز ولنتاین آفر خورده بود قیمت اش خیلی پایین اومد و خیلی ها چنین فرصتی رو غنیمت شمردند و چند تا چند تا ثبت کردند!
بلی، اینا شاید به سیاستهای کشور ارائه دهنده هم مربوط بشه و به این طریق داره در راه گسترش in و... تلاش میکنه.
دامنه .so بالای 20 دلار (سومالی !! )
.co بالای بیست دلار (کلمبیا ! )
یکی به من بگه دامنه ملی ( وطنی) قیمت خارجیش چنده همون 3-4 دلاره یا اینکه نه قمیتش برای خارجیها فرق میکنه ؟
توی nic.ir در این رابطه هم توضیح داده و نوشته.