settings => Manage Products and Priceing =>Set the price for the tlds .... =>
مثلا .com بر روی mmanage priceing کلیک کنید...
Your Cost Price
نمایش نسخه قابل چاپ
دامنه که میخوام ثبت کنم.. اخرش به اینجا میرسه
سلام
پنل ریسلر اصلی که شما ازش ریسلر گرفتید شارژ نداره.
این قسمت رو هم دیدم. در موقع رجیستر کردن برای دامنه .name قیمت رو زده 12.99
در این منویی که شما فرمودید برای کاستومر زده 12.99 و برای ریسلر زده 12.12 که خب من میخوام برای کاستومر ثبت کنم !!
در سایت ریسلر کلاب والا قیمتها فرق داره بسته به اینکه میزان دیپوزیت قابل استفاده یوزر چقدر باشه قیمت بین 7.89 و 9.49 هست !!
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
پس من میرم توی قسمت Funds Summary زده شم 90 دلار موجودی دارید !!!! این چیه پس ؟!؟!؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
دکمه retry رو هم میزنیم میگه
Your request was successfully submitted, the order is scheduled to execute in the next 10 minutes
ببینم مگه حساب ما توش دلار نیست !! باز باید پنل ریسلر اصلی توش پول باشه ؟!!؟ یعنی این 90 دلار که زده واسه ما الکیه !؟!!؟
این موجودی شماست و ربطی به موجودی نماینده اصلی نداره،نقل قول:
پس من میرم توی قسمت Funds Summary زده شم 90 دلار موجودی دارید !!!! این چیه پس ؟!؟!؟
نماینده ی اصلی می تونه اکانت شما رو 1000000000000000 دلار شارژ کنه ولی تا وقتی خودش شارژ نداشته باشه نمی تونید دامنه ثبت کنید.
Mehrdad201 عزیز...
پیشنهاد میکنم از طریق تیکت با خود مهرهاست در تماس باشید...
من تا تجربه همکاری باهاشون رو داشتم...
شدیدا مورد تایید هستن...
با خود تیکت در تماس هستم باهاشون اما به نظر میرسه که فعلا تعطیل هستند و جوابی نمیدن.
منتظرم ببینم چی میشه
چون ساب ریسلری هستید این پیغام رو می گیرید. اون چیزی که تو summery نشون میده مبلغی هستش که ریسلری شما رو شارژ کرده و شما نزد ریسلری اعتبار دارید اما در حقیقت خود ریسلری پیش دایرکت آی شارژ نداره و باید خودش رو شارژ کنه. من نمی دونم چرا این ریسلری ها وقتی قدرت مدیریت رو ندارن میان نمایندگی میدن؟
من قبلن برا یه شرکت دیگه هم دیده بودم. حالا اسمش رو نمی گم.
فقط سریعن به شرکتی که ازش نمایندگی گرفتید بگید که اعتبارش رو شارژ کنه تا مشکل شما حل شه. لزومی هم نداره کار رو تکرار کنید بلکه پس از شارژ ریسلری به صورت خودکار دامنهشما ثبت میشه.
موفق باشید.