پاسخ : معرفي و آشنايي اعضا با يكديگر (شما هم خودتان را معرفی کنید!)
مشخصات كلي :
نام : مصطفی
نام خانوادگي : رحمتی
تاريخ تولد : 1370
رشته تحصيلی دانشگاه : حقوق
دیپلم دبیرستان : انسانی :d
محل زندگي : مشهد
خواننده مورد علاقه : خواننده مورد علاقه زیاد دارم، کدومش رو بگم؟ البته بستگی داره اون روز چطوری باشم. خوشحال باشم یا غمگین
بهتر نرم افزار : MMB – Firefox – YahooMessenger
وضعیت زندگی : مجرد :62:
وضعیت خدمت : معافیت کفالت (از جانبازی پدر گرامیم استفاده کردم :69:)
سفر داخلی : زیاد اهل سفر نیستم
سفر خارجی : _ :((
در روز بیشتر از 12 ساعت آن هستم
از سال 86 با فناوری ای دی اس ال آشنا شدم :109:
البته قبل از اون تو اینترنت فعالیت می کردم ولی با دایل آپ (ماهانه 50 تومن قبض هوشمند >:P) سره همین قضیه چهارماه تلفن خونه قطع شد :71:
عاشق کامپیوتر و دنیای اینترنت هستم
از اول هم تصمیم داشتم برم رشته کامپیوتر رو ادامه بدم
ولی خوب چه کنیم خانواده مخالفت کردن
ان شالله از تابستون هم کامیپوتر رو به صورت آزاد می رم ادامه می دم
از برنامه نویسی هم می خوام شروع کنم PHP :->
به لطف تیزهاست با انجمن وب هاستینگ آشنا شدم (قضیه تیزهاست رو دیگه فکر کنم همه می دونن :78::d)
الانم که حدود یه سالی هست که وبمستر هستم
مهــــــراد بابایی هستم 19 ساله متولد فروردین ماه (علاقه شدیدی به فروردینی ها دارم:d)
رشته تحصیلی دیپلم ریاضی فیزیک دارم ولی فعلا درس اینا تعطیله ...
متولد تهران هستم و حدود دو سالی هست که ساکن قزوینم چند سالی هم در زنجان زندگی کردم و همینطور مدت کوتاهی هم در کرج ...
خارج از دنیای مجازی آدم گوشه گیر و خجالتی هستم و تمام زندگیم تو موسیقی خلاصه میشه حدود 5 سالی میشه که فقط رپ گوش میدم و تو یکی از سایت های معروف رپ مدیر هستم ... حدود 5 سال میشه که میام نت(با ای دی اس ال) اول نت برام تفریح بود و فقط واسه وبگردی و بازی(به صورت انلاین در کلاینت گارنا) میومدم ولی حدود 2 سالی میشه که طرز تفکرم راجع به اینترنت عوض شده و یک سالی میشه کلا گیم و گیم نت رو گذاشتم کنار ...
سفر داخلی هم شهرهایی زیادی رفتم و خاطرات تلخ و شیرین زیادی هم دارم از سفرهایی که رفتم سفر خارجی هم ایشالا تا 2 ماه دیگه جور میشه
اینترنت یجورایی زندگی عادی رو از من گرفته و اصلا دوست ندارم مثل بقیه زندگی عادی و ساده ای داشته باشم ولی بعضی موقع ها واقعا به کسایی که زندگی ساده ای دارن حسودیم میشه ! همیشه هدف های بزرگی داشتم تو زندگیم ولی هیچ تلاشی نمیکنم که به هدف هام برسم و این خیلی زجرم میده چون زندگیم مثل برق و باد داره میگذره ...
معمولا اگر خواب نباشم پای کامپیوتر هستم (کل زندگیم تو خواب و کامپیوتر خلاصه میشه)
سایت موزیک رو برای یکی از دوستانم ساختم ولی خودش پیچیدو ما تک و تنها داریم ادارش میکنیم ... ضایس خودمو وبمستر بدونم کسی که برنامه نویسی حرفه ای بلد نباشه نمیتونه وبمستر(موفقی) باشه
فعلا بین یه دو راهی گیر کردم که اگر تصمیمو بگیرم مطمئنم یه روز خوب برای منم میاد
اولا که اومده بودم تو این انجمن جو گرفته بود مثل بقیه هاستینگ بزنم ولی این کارا به ما نیومده کلا واسه این کار ساخته نشدم میدونستم که اگر بدون اطلاعات کافی و تکیه بر اموزش های انجمن بخوام هاستینگ بزنم هم موفق نمیشم هم بازارو خرابتر از اینی که هست میکنم ... آدم پولکی نیستم و زیاد به فکر پول در آوردن نیستم ولی خیلی خوب پول جمع میکنم و ولخرج نیستم
مشخصات كلي :
نام : آبان
نام خانوادگي : دهکردی
تاريخ تولد : 1365 آبان 12
رشته تحصيلی دانشگاه : کارشناس مکانیک ساخت و تولید + دو ترم کامپیوتر
محل زندگي : Hotel
خواننده مورد علاقه : BT - Nadia Ali -Josie - Christian Burns - Justine Suissa - & JES
پرودوسر: Above & Beyond - ALY & FILA - Armin Van Buuren - ATB - Dash Berlin - Gareth Emery - Deadmau5 - John Askew - Leon Bolier - Roger Shah - TyDi
دی جی: Armin Van Buuren - Signum - Daniel Kandi - و...
ژانر موسیقی: HardStyle - HardCore - Uplifting Trance - Progressive Trance
بهتر نرم افزار : FL Studio - Logic - Pro Tools - FrontPage - IDM
وضعیت زندگی : مجرد
سفر داخلی : هر سال ایرانگردی (از طرف جهانگردی)
سفر خارجی : کلمبوس، اوهایو - لس آنجلس - قاهره
هتل زندگی میکنم و اکثرا هم اینجام - کافی نت، کافی شاپ - کاذینو پوکر، لابی / شب آ فقط میام تو نت تا نزدیکی صبح هم هستم / تفریحات خاصی ندارم همه ی روز هام روز های خاص و مهمی هستن / غذای مورد علاقه ام آش رشته ـست / رنگ دلخواهم، صورتی همراه مشکی / از حرفه هام وبگردی کردنه از سال 83 84 / زمانی که سرحال باشم پرودوسرینگ و دیجینگ - موتور سواری و ریسینگ - وب نویسی و طراحی وب واسه خودم - بازی کامپیوتری - گپ و گفتگو با دوستام میکنم / سیگار نه مشروب آره / جین پوشم / کم حرفم و بیشتر گوش میکنم (همیشه هدفن تو گوشمه) / آدم احساساتی نیستم اخلاق پسرونه دارم / 3تا شغل رسمی دارم / درضمن یه خواهر دوقولو هم دارم p
فعاليت :
فعالیت های تو نت، از زمانی که وارد محیط اینترنت شدم اول وبلاگ نویسی رو شروع کردم بعد یکسالی کلی تحقیق کشف کردم که چطوری سایت درس میکنن! یه سایت ایجاد کردم. تو همه انجمن های تخصصی سروکله منم پیدا میشه از اولین انجمن هایی که باشون آشنا شدم فکر کنم نت آهنگ - ترفندستان - شهر سخت افزار - لرن سیتی بود که بعدش با کمک دوستام یه فروم تخصصی ایجاد کردیم ولی نزدیک به یکساله که برچیده شده. دیگه جونم براتون بگه که... الانم که مشغول به دانلود موزیکم. / فعالیت های خارج از نت خیلی زیادن!
آرزو :
آرزو برای پیشرفت شما و همه وب هاستینگ دارن ایران دارم.
یاهو :
118 تا اددلیست یاهو دارم و 4916 تا آدرس بوک دیلیت شده.
دوستان :
دوستان و اعضای اسپیشال تو نت، hin online - 1eng - tertilix - oceanic - amin sat و و و
نام : مهیار
نام خانوادگی : باسقی
تاریخ تولد : 1369
محل زندگی : خوی
رشته دانشگاهی : حقوق
خواننده مورد علاقه : فقط sezan aksu
وضعیت تاهل : خیلی مجرد .
فعالیت : مدیر کل گروه بزرگ سیب که حدود 5 تا سایته با خیلی آدم .
آرزو : سلامتی همه مریضا و اینکه اینکه یک وکیل خبره بشم . یه آرزو هم دارم اینه که برم تا ابد ژاپن .
یاهو : نهایت 300تا اد لیست دارم .
عاشق کمک کردنم . سعی کردم همه چیز رو یاد بگیرم . حداقل از همه چیز یه ذره بدونم .
با سلام
ممنون میشم اگر دوستان در این تاپیک دیگه زیاد بامزه نشن و اسپم نکنن
دوستانی که تمایل دارند یک بیوگرافی از خودشون بزارن , خوشحال میشیم باهاشون بیشتر آشنا بشیم
از مدیران محترم هم درخواست دارم پست های اضافه را حذف کنند
با تشکر
نام: نیما
نام خانوادگی: انصاری
کارتهای موجود در جیب بنده: گواهینامه جدید الصدور ب1 _ کارت اهدا عضو _ بلیط الکترونیکی اتوبوس _ کارتهای بانکی _ کارت اهدا خون
محل زندگی: شهر شهید پرور و قهرمان پرور و لوتی پرور و تراختور پرور تبریز؛ دیار شهریار و شهر اولین ها (خسته شدمD:)
سفر داخلی: کل استانها به جز سیستان و هرمزگان
سفر خارجی : یه تک پا رفتم نخجوان و برگشتم:d
اد لیست: در یک آیدی ام حدود 900 تا در یک آیدی حدود 20 تا در یکی در حدود 2000 تا
وضعیت تاهل: با کمک خداوند متعال مجرد
وضعیت نظام وظیفه: معافیت تحصیلی
دیپلم: ریاضی فیزیک از دبیرستان نمونه دولتی سعدی
رشته دانشگاه: تیر امسال معلوم میشه
علایق: حضور در جمع گرم شما دوستان:d
بقیه اش هم فکر نکنم ضروری باشه8-}
اسم: حسین.
محل زندگی : شبستر.
دانشگاه : نرم افزار (پیام نور).
دیپلم: ریاضی فیزیک.
خواننده مورد علاقه : احسان.
وضعیت تاهل : در شرف ادامه مجردی.
فعالیت : می نویسم و می خونم+ پشتیبانی 24 ساعته.
آرزو : ظهور مردی که مردانگی رو زنده کنه+ یه دیتاسنتر بزنم.
یاهو : باید یه آیدی بسازم .
سفر: به قصد زبارت و تجارت رو دوست دارم.
زبان برنامه نویسی مورد علاقه:شارپ.
دوستان: خیلی با مرام هستند.
متولد: 13** (مشکل از فرومه که فیلتـر میکنه) :دی
آرزو: اسم قشنگیه، خودشم خوشگله
خواننده مورد علاقه: شکـیرا (اینو دیگه چرا فیلـتر میکنید آخه!)
سفر داخلی: خیلی از استانها رو رفتم، کرمانشاه و کردستان و ایلام و 2-3 تای دیگه نرفتم که اونا هم باید امام رضا طلب کنه :دی
سفر خارجی: از 2 ماه دیگه استارت میخوره. هر فصل یه کشور
همه کس و همه چیز رو با دید منفی بهش نگاه میکنم مگه اینکه خلافش ثابت بشه!
صندلی داغ راه بندازید حالش بیشتره :d
سلام
نام : رضا
متولد : 1***
ادامه مطلب :
درباره ی من @ RezaFH Blog – وبلاگ شخصی رضا فدای حسینی
فعالیت : روزی 10 تا 17 ساعت آنلاین (جدیدا توی اتوبوس هم آنلاین میشم و تیکت و ایمیل چک میکنم!) - ورزش - گردش - کار (پرشین وی پی اس و فروشگاهم) و ...
موزیک : (شاید بتونم بگم جزء جدا نشدنی زندگیمه و به اندازه کامپیوتر و اینترنت برام مهمه - خیلی هم حساس هستم به موزیک و با اینکه از اکثر ژانر ها خوشم میاد اما اگر کیفیت کاری پایین باشه بشدت بدم میاد از اون کار)
» ژانر : B]Trance [/B], Techno , Rock , Classical , New age , R&B , POP , RAP (a little) , Instrumental
» در سبک ترنس : Yahell , Armin Van Buuren , Tiesto , Aligator
» در سبک newage و کلاسیک : Yanni , Chris Spheeris , Vivaldi , Bethoven , David Garrett , Boccherini , MOZARTو ....
» سازهای مورد علاقه ام : ویولن، پیانو و گیتار الکتریک
یاهو : 46 تا اد لیست و 379 تا آدرس بوک (پاک شده) و 50-60 تا هم ignore (که فکر کنم 95% بخاطر s2a نامربوط اونجا هستن :d)
نقل قول:
» ژانر : B]Trance [/B], Techno , Rock , Classical , New age , R&B , POP , RAP (a little) , Instrumental
» در سبک ترنس : Yahell , Armin Van Buuren , Tiesto , Aligator
» در سبک newage و کلاسیک : Yanni , Chris Spheeris , Vivaldi , Bethoven , David Garrett , Boccherini , MOZARTو ....
چیز دیگه هم موند مگه ؟ :دی