پاسخ : درخواست تنظیم dns در whm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ivik
دوست گرامی شما اصلا دی ان اس رو تعریف نکردید الان هم یه پنل دومین بهم دادید رفتم اصلا اجازه ساخت دی ان اس رو نمیده معلومه دی ان اس تون کار نمیکنه
DNSSEC is not allowed for this domain extension.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boors
همکار گرامی اصلا بحث سر این مورد نیست.مشکل ایشون یه چیز دیگست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linux
دوست گرامی شما اصلا دی ان اس رو تعریف نکردید الان هم یه پنل دومین بهم دادید رفتم اصلا اجازه ساخت دی ان اس رو نمیده معلومه دی ان اس تون کار نمیکنه
DNSSEC is not allowed for this domain extension.
ممنون از شما بابت توضیح داخل پشتیبانی
مشکل خودم رو هم که گفتم به شما
حالا موندم چی کار کنم !
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
شما کجا رو پیشنهاد میدید برای ثبت دامین که به این مشکل بر نخورم البته سایت خارجی که امکان پرداخت با paypal رو داشته باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ivik
ممنون از شما بابت توضیح داخل پشتیبانی
مشکل خودم رو هم که گفتم به شما
حالا موندم چی کار کنم !
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------
شما کجا رو پیشنهاد میدید برای ثبت دامین که به این مشکل بر نخورم البته سایت خارجی که امکان پرداخت با paypal رو داشته باشه
خواهش میکنم.اگه واقعا مشکل دارید و نمیتونید فعلا اینکارو بکنید اون راه حلی که بهتون دادم بطور موق ترو میتونم انجام بدم که کمکی باشه اگر نه که باید یه جارو پیدا کنید دومین رجیستر کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Linux
خواهش میکنم.اگه واقعا مشکل دارید و نمیتونید فعلا اینکارو بکنید اون راه حلی که بهتون دادم بطور موق ترو میتونم انجام بدم که کمکی باشه اگر نه که باید یه جارو پیدا کنید دومین رجیستر کنید
والا من که تو godaddy ثبت کردم اجازه این کار رو نداد
شما اگه جایی رو سراغ دارید بگید که من انجام بدم وگرنه که همون کاری رو که گفتید انجام بدید به طوره موقت بد من یکی از خوده شما میگیرم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ivik
والا من که تو godaddy ثبت کردم اجازه این کار رو نداد
شما اگه جایی رو سراغ دارید بگید که من انجام بدم وگرنه که همون کاری رو که گفتید انجام بدید به طوره موقت بد من یکی از خوده شما میگیرم .
fروی چشم الان براتون اون کارو که گفتم رو میکنم که مشکلتون رو حل کنم
آهان
پس انشاالله به زودی مشکل حل میشه
خوشبختانه مشکل ایشون رو مرتفع کردم و همین الان سایتی رو که هاست کرده بودند رو تست کردم داره با ای پی سرور ایشون پینگ میده لینک هاست ترکشم میزارم.اگه جایی بالا نیومد یعنی تو کش هست اما انجام شد
مشکل ایشون DNS بوده و تنظیماتی که دسترسی Resolve ip رو بسته بود و اجازه دسترسی رو به روتر بسته بود.تنظیمات لازم انجام شد و خوشبختانه مشکل مرتفع گردید
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
گروه پشتیبانی BlackVPS.IR
BlackVPS - پشتیبانی
واقعا ممننن هستم ۳ ساعت از وقتتون رو هم صرف کردید ایشالا بتونم جبران کنم .