پیشنهاد دیگه ای در آمریکا نیست؟ :)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد دیگه ای در آمریکا نیست؟ :)
معمولا برای اطلاع از شرایط کولو کردن باید با بخش فروششون تماس بگیرید.
چون قیمت تا حدی بستگی به تعداد سرورهایی داره که میخواید کولو کنید. :109:
میتونید سایتهای زیر رو نگاه کنید:
Hurricane Electric Internet Services - Internet Backbone and Colocation Provider
Data Center Colocation - Mission Critical Datacenter solutions - powered by NETRIPLEX
Phoenix NAP
Steadfast Financial LP
PacificRack.com | Engineered Server Solutions - Quad Cores, Dual Cores, Private Network!
www.biquityServers.com
ServerCentral: Colocation and Managed Data Center Solutions
ممنون برای لیست.
آیا می توانید اینها را رتبه بندی کنید بر حسب معیارهایی که در ابتدا بیان شده؟
به علاوه می بینم بعضی از اینها در ناحیه غرب آمریکا هستند. آیا کولو کردن در غرب آمریکا برای در سرعت پینگ به ایران محسوس نخواهد بود؟
کولو یعنی چی
میشه یکی توضیح بده >
حتما
colo مخفف colocation است و معنی اش اینه که شما از خودتان سرور دارید و آن را در یک دیتاسنتر قرار می دهید تا آنجا نگهداری شود و سرویس دهد.
راستی معادل فارسی برای colo چیه؟
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
قیمت واحد پهنای باندش فکر کنم همان طور که ادعا کرده ارزان ترین در دنیا باشه. ۷۹ دلار برای پورت ۱۰۰ مگ!!
اما جالبه بدانیم پینگ اش برای ایران چطوره؟ کیفیت پهنای باندش چی (در عمل سرعت دانلود/آپلود چقدر خواهد بود؟)
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
قیمت پلن های ددی اش که عالیه. اما همه فروش رفته. در مورد کولوش اطلاعات درستی نداده. جزئیات اش چیه؟
پیشنهاد میکنم به این سایت نگاهی بندازید:
از چندین لوکیشن میتونن بهتون سرویس بدن. بله معمولا بهتره که از شرق امریکا سرویستون رو تهیه کنید (پیشنهاد من Atlanta هست) و traceroute کمی به ایران داره و provider هاش هم قدرتمند هستن.کد:http://www.coloat.com/
ممنون. البته فکر کنم اینهایی که قیمت را در پیشخوان اعلام نمی کنند توی سطح اینترپرایز هستند. شما ایده ای از قیمت های coloat دارید ؟ مثلا 1U at 100Mbps؟
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
ممنون. بله همه چیز واضحه. راستش با VolumeDrive اشتباه گرفته بودم!