خوب مشکلی هست حالا؟بنده برای شرکت می خوام . امادگی شاید برای خودم بوده. به هر حال ربطی نداره برادر عزیز . لطفا از پست زدن الکی در تاپیک خودداری کنید ممنون .
طراحی وب سایت
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب مشکلی هست حالا؟بنده برای شرکت می خوام . امادگی شاید برای خودم بوده. به هر حال ربطی نداره برادر عزیز . لطفا از پست زدن الکی در تاپیک خودداری کنید ممنون .
طراحی وب سایت
ببینید طبق آزادی بیان شما باید جوابگو باشید
فرض کنید بنده قصد همکاری با شما رو دارم شرایط بیمه تحصیلات را باید اعلام می کردید
میزان ساعت کاری
تعداد مورد نیاز ذکر نمایید
صرفا جهت اطلاع (نه شما کلی گویی) بعضی شرکت ها که صرفا فعلا 4 سایت در دست طراحی دارند اقدام به جذب برنامه نویس موقت کرده و بعد از اتمام کار بنا به دلایل بی مورد و بی ربط طراح را رد می کنند. و از آنجا که اکثرا طراح ها و برنامه نویسان خانم هم در عرصه هستند بنده وظیفه خود دانستم تا در آغاز همکاری همانطور که ما صاحبان مشاغل از شما هزار سوال و خواسته داریم شما نیز از مسئول دفتر و شرکت خواسته های خود را درخواست نمایید تا خدایی نکرده
عده ای خواسته یا نا خواسته شان و ارزش و احترام برنامه نویسان محترم را زیر سوال نبرد
با احترام
در خدمتیم اگه مزایاش خوب باشه - پیام بده
بله جناب کاملا درسته ولی تمام این گفتگو ها موقع مصاحبه باید گفته بشه نه توی فروم
با تشکر فراوان
طراحی وب سایت
تمام وقت یعنی 8 ساعت در روز . حقوق هم توافقی
طراحی وب سایت
به صورت پروژه ای در خدمتم ، کار از شما ، تمام امکانات و طراحی از ما - زمان ارائه کار حداقل و تضمینی ( در صورت تاخیر، جریمه ای توافقی پرداخت می شود)
هزینه توافقی هر پروژه در پایان پروژه دریافت می گردد
تقریبا 50 50 پیش خواهیم رفت
برای بستن قرار داد، حضوری در خدمتم
دوستان امکان همکاری فقط به صورت حضوری هست
يک يا دو برنامه نويس خوب هم اگر هست با سامان سيستم تماس بگيره، لطفا
Saman Systems | سیستم های یکپارچه سامان ارتباط با ما
88012882 داخلی 111
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
تمام وقت البته!
التماس دعا