سلام
به دخترا نگاه نکنی حله
برای اینکه لرزش پات تابلو نشه پاهاتو الکی تکون بده
به دوستای صمیمیت نگاه کن و لبخند بزن تا استرست تابلو نشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به دخترا نگاه نکنی حله
برای اینکه لرزش پات تابلو نشه پاهاتو الکی تکون بده
به دوستای صمیمیت نگاه کن و لبخند بزن تا استرست تابلو نشه
هیچ ترسی نداره جلو آینه تو خونه چند دفعه تمرین کن. هواست باشه اگه میخوایی کنفرانس خوبی بدی به همه باید نگاه کنی. از زبان بدنت(Body Language) هم استفاده کن. یعنی دستت رو تکون بده و ... . سرتیتر چیزهایی که میخوایی بنویسی رو تویه یه تکه کاغذ بنویس و دستت بگیر هر موقع که یادت رفت میخوایی چی بگی یا درباره چی صبحت کنی یه نگاه بهش بنداز. به نظر من هم هیچ ترسی و استرسی نداره من هم توی دانشگاه هم برای کار رفتم کنفرانس دادم خدا رو شکر جفتش هم موفق بود.
موفق باشید
خواستم همین نکات رو بگم که جناب swat فرمودند.
قبل از هرچیز توی خونه برو جلوی اینه با خودت صحبت کن. مشکلاتت رو هیمنجا حل کنی خیلی بهتره که اونجا سوتی بدی. طرز بیان کلمات حالت چشمها ابروها . لبخند ملایم ....
نکته دوم هم اینجاست که کنفرانس رسمی نیست پس با جمع خیلی راحت و خودمونی برخورد کن.
کلمات رو شمرده ادا کن
اگر هم از جمعیت میترسی فکر کن که ملت گونی سیب زمینی هستند . به همین راحتی.. میتونی توی دنیای فکر و تخیل فکر کنی که توی یک انبار سیب زمینی داری صحبت میکنی.
نمره رو که گرفتی تموم میشه .
نمیدونم چرا اینقدر اسم دخترا رو میارین ؟ مشکلی نیست شما میتونی به همه نگاه کنی محدودیت برای کارت قائل نشو اتفاقا من به خانومها نگاه مبکردم بیشتر احساس تسلط داشتم چون تنها طیفی که کامل به صحبتهای من گوش میداد خانومها بودند .
اگر فکر میکنی که کسی میتونه به شما انرژی بده از ایشون هم دعوت کن در ردیف جلو بشینه و به صحبتهات گوش بده. ( ترجیحا یک دوست باشه خیلی بهتره . چند وقت پیش همین کار رو برای یکی از دوستانم انجام دادم وخیلی هم ازم تشکر میکرد . چون موقع سخنرانی تنها کسی که نگاه میکرد من بودم . )
موفق باشی
نترس بابا!!
ترسی نداره که!! فکر کن برای گونی های سیب زمینی داری کنفرانس میدیd:
در ضمن اولی هست برای همین برات کمی سخته!! همین که این اولی رو رد کنی دیگه برات عادی میشه(قول میدم):113:
1 :به دخترا نگاه نکن
2: به دخترا نگاه نکن
3: به دخترا نگاه نکن!!
:))مگه دخترا خیلی ترسناک هستند؟؟!!
واقعا از همتون ممنونم دوستان راه های خیلی خوبی گفتین حتما همه رو تست میکنم
دمتون گرم :-x
آقا کسی در مورد چیزی که تو می خوای بگی هیچی نمیدونه...
خیلی ببخشید ...ولی همرو چیز فرض کن...
با اعتماد به نفس برو...
نمی خوای که جلو x کنفرانس بدی که ...! یه مشت :دی
خب فکر کن چند تا کلغ چشم دار اونجا هستن :دی من تجربه ندارم ولی امید وارم موفق بشی و بعد نتیجه رو بیگی تا ما هم تجربه کسب کنیم
شاهرخ بدبخت شدی رفت :d