1 فایل پیوست
پاسخ : تجربیات شخصی در مورد دیتا سنتر giga-international آلمان
دوستان منو می شناسند کوچیک همه هستم
بالای 13 تا Xeon داریم تو دیتا سنتر های آمریکا این سرور فقط فقط برای تست گرفته شد
من دیتا سنتر های مختلف رو تست می کنم بنا به دلایلی همچون DNS SERVER , Backup server و...
جناب آقای مظفری عزیز دستور دادن Mirror معروف wget کنم انجام وظیفه شد
Centos DVD از mirror بسیار قدرتمند kernel.org که تو سنتر های دیگر 11 مگا بایت بر ثانیه دانلود می کند.
همین الان wget شد و اسکرین شات پیوست شد.
بعضیها می فرمایند شما ایران هستید ما اینجا در الان با سرعت نور دانلود می کنیم
Wget سرور چه ارتباطی به ایران دارد ؟
تو تاپیک اولم نوشتم ممکنه بعضی ها خوششون نیاد
ضمنا IP ُرور هم تو شات اولی مشخص است root@ip
ما هیچ خصومت شخصی با هیچ کسی نداریم فقط دوست نداریم پول ایرانی ها به جیب *** های همچون گیگا برود
موفق و پیروز باشید
من زياد ديدم سرورهايي كه رو اين ديتاسنتر هستن و اين مشكل رو دارن.
حالا از چي هست و كجا هست ديگه نميدونم.
سرعت دانلود: 30Kb و بالاترين چيزي هم كه ديدم 700kb
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
root
دوستان منو می شناسند کوچیک همه هستم
بالای 13 تا xeon داریم تو دیتا سنتر های آمریکا این سرور فقط فقط برای تست گرفته شد
من دیتا سنتر های مختلف رو تست می کنم بنا به دلایلی همچون dns server , backup server و...
جناب آقای مظفری عزیز دستور دادن mirror معروف wget کنم انجام وظیفه شد
centos dvd از mirror بسیار قدرتمند kernel.org که تو سنتر های دیگر 11 مگا بایت بر ثانیه دانلود می کند.
همین الان wget شد و اسکرین شات پیوست شد.
بعضیها می فرمایند شما ایران هستید ما اینجا در الان با سرعت نور دانلود می کنیم
wget سرور چه ارتباطی به ایران دارد ؟
تو تاپیک اولم نوشتم ممکنه بعضی ها خوششون نیاد
ضمنا ip ُرور هم تو شات اولی مشخص است root@ip
ما هیچ خصومت شخصی با هیچ کسی نداریم فقط دوست نداریم پول ایرانی ها به جیب *** های همچون گیگا برود
موفق و پیروز باشید
شما برید با همون امریکا کار کنید . به امید روزی که تاپیک زده شود و نوشته شود تمامی دیتاسنتر های امریکا سرور های ایرانی را بستند !!! وقتی اون تاپیک زده شد مییاید اینجا میگید کاش از گیگا یا ... گرفته بودیم !!!! البته اون زمان , زمان زیادی نیست با کمی صبر این حرف من اثبات میشود
چرا همینجور شما تهمت به گیگا میزنید که *** است ؟ احتمالا دوست عزیز شما سرور مجازی گرفته اید تا سرور اختصاصی !
چرا اکثر افراد انجمن سرور گیگا دارند ؟ میتونید یک نظر سنجی بزارید که افراد در انچمن بیشتر از کدام دیتا سنتر دارن استفاده میکنن !!!
چرا افراد زیادی از ایرانی داره با این دیتا سنتر کار میکنه ؟ چون هر کس کار کرده ضرر نکرده !!!!
ممنون میشوم به سوالات بنده جواب دهید
منتظریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
شما برید با همون امریکا کار کنید . به امید روزی که تاپیک زده شود و نوشته شود تمامی دیتاسنتر های امریکا سرور های ایرانی را بستند !!! وقتی اون تاپیک زده شد مییاید اینجا میگید کاش از گیگا یا ... گرفته بودیم !!!! البته اون زمان , زمان زیادی نیست با کمی صبر این حرف من اثبات میشود
چرا همینجور شما تهمت به گیگا میزنید که *** است ؟ احتمالا دوست عزیز شما سرور مجازی گرفته اید تا سرور اختصاصی !
چرا اکثر افراد انجمن سرور گیگا دارند ؟ میتونید یک نظر سنجی بزارید که افراد در انچمن بیشتر از کدام دیتا سنتر دارن استفاده میکنن !!!
چرا افراد زیادی از ایرانی داره با این دیتا سنتر کار میکنه ؟ چون هر کس کار کرده ضرر نکرده !!!!
منتظریم
سلام
به نظر من این جمله شما منطقی نیست . من فکر می کنم بهتر است که شما که با این دیتا سنتر کار می کنید و به آنها نزدیک هستید به این دوست کمک کنید تا اشکال زودتر حل شود.
2 فایل پیوست
سرور اختصاصی 69 یورویی را گرفتیم
واقعا باعث تعجب و شرم است که ایرانیان را گذاشته اید و فاشیست های آلمانی را بر ایرانی ها ترجیح داده اید
اسکرین شات ایمیل های خرید ، فاکتور و تایید پرداخت اسکرین شاتش پیوست شد
هدف شفاف سازی است نه تخریب که شما جبهه می گیرید علیه من
ما داریم بحث فنی می کنیم و برای گفته ها مدرک ارائه می دهیم شعار داریم نمی دهیم
حتی نگفتم از چه دیتا سنتری سرور دارم که مبادا نگویند تبلیغ شده
چرا از واقعیت فرار می کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rayannet
منتظریم
مثل اینکه هممون ایرانی هستیم و نباید راضی به ضرر کردن کسی باشیم
لطفا ملایم تر برخورد کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
root
با سلام و درود خدمت کلیه دوستان
در مورد دیتا سنتر گیگا آلمان می خواستم شفاف سازی کنم
قسط من تخریب نیست فقط تجربیاتم رو دارم بیان می کنم شاید بعضی ها خوششون نیاد
مهم برای من اینه پول دوستان و ایرانیا هدر نره حتی برای تست این دیتا سنتر
سرور رو سفارش دادیم سرور 69.99 یوریشو چند روز پیش سرور رو به موقع تحویل دادند
سخت افزار هم با قرار داد یکسان بود
اما توجه کنید این دیتا سنتر تو سایت خودش نوشته تو زمان پیک بار دیتا سرعتتون افت می کنه و به 10 mbps می رسه
در حالی که سروری که ازش گرفتیم معمولا بر روی 15 تا 30 کیلو بایت بر ثانیه دانلود می کرد (یعنی کمتر از سرور centos خونه من ! )
کلا فقط کارت شبکه 100 هست ترافیک بالاترینی که دیدم به 90 کیلو بایت رسید
همه دوستان می دونن این دیتا سنتر همه مانورش بر روی پهنای باندی نامحدودی است که ندارد!
و در واقع با پایین آوردن آپ لینک در حد کیلو بایت حتی در ماه شاید 500 گیگا بایت هم پهنای باند اختصاص نمی دهد
برای اثبات گفته های خودم یک فایل را wget و اسکرین شات گرفتم این فایل بر روی سرور دیگر ما داری کارت شبکه 1gbps است و در بدترین حالت 10 مگا بایت بر ثانیه رسیو می دهد.
موفق و پیروز باشید:->
سلام
آیا شما از این دیتا سنتر درخواست کرده اید که برای شما گراف میزان مصرف را ارسال کنند ؟
با تشکر
فعلا داریم بحث می کنیم باهاشون سر نتورک
جوابی که می دن میگن پهنای باند Shared هست ما گفتیم درست که Shared است اما یک گارانتی مینیمم باید داشته باشید
که قبول نکردند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
root
فعلا داریم بحث می کنیم باهاشون سر نتورک
جوابی که می دن میگن پهنای باند shared هست ما گفتیم درست که shared است اما یک گارانتی مینیمم باید داشته باشید
که قبول نکردند
یعنی در مورد میزان پهنای باند اعلامی شما تایید کرده اند که درست است و اشکالی نیست ؟؟