کی گفته شرکت ثبت شده ؟
فقط یک پروانه کسب لازم هست اونم مال یک دوست اشنایی اقوامی یا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
کی گفته شرکت ثبت شده ؟
فقط یک پروانه کسب لازم هست اونم مال یک دوست اشنایی اقوامی یا ...
به همین سادگی ؟ص اما به نظر من سامان پشتیبانی خوبه و نسب به بانکهای دیگر هم زودتر پرداهت انجام می شود فردا صبح ساعت 11 مبلغ واریز می شود به حسابتون
برای فعال سازی ان زیاد زمان میبرد ؟
سلام
من در کل یه توضیحاتی بدم بیشتر راجع به پارسیان :
اگه پرداخت انلاین بانک پارسیان رو میخوایند اگه شرکت هستید و جواز دارید یه چک یا سفته بابت تضمین به مبلغ 1میلیون تومان میگیریند ازت بدون تاریخ و دروجه بانک پارسیان
ولی اگه شرکت نیستید و حقیقی هستید و نه جواز دارید و نه مکان باید یه چک یا سفته 2 میلیون تومان بدی + کپی سند ملک + رضایت نامه صاحب سند و سایر مدارک عمومی.
از هر خرید 2 % کارمزد میگیرند .
برای قرارداد بستن هم باید به تجارت الکترونیک پارسیان مراجعه کنید .
برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 22661777داخلی 3157 با آقای ابوطالب صحبت کنید . خیلی به کارشون وارده.
من میخواستم یه سایت پرداخت بگیرم کلی برای همه که خودم از هر فروش درصد بگیرم allpay.ir که همه کاراشم کردم فعلا گیر دادند که نمیتونی و ....
اگه هم منظورتون حساب اینترنتی هستش سامان بهتره چون علاوه بر امکانات بانکهای دیگه به شما اجازه میده که اینترنتی به وسیه کارتتون به حساب بانک های دیگه هم پول واریز کنید .
سوال دیگه ای بود در خدمتم
یادم رفن بگم:
فعال سازیش 3 الی 4 روز طول میکشه .
اگه با پارسیان خواستید قرارداد ببندید حساب مشترک باز نکنید ( مثل من )
بانک سامان هم حواستید قرارداد ببندید هیچی نمیخواد جز مجوز که اونم زیاد گیر نمیدند که مجوز چی هستش فقط مجوز باشه
جواز کسب یک فروشگاه مرتبط با کارهای کامپیوتری رو هم قبول می کنند
راحت ترين كار اينه كه يه شركت با مسوليت محدود ثبت كنيد( با 150 تا 200 انجام ميشه).
بين 2 تا 3 هفته ثبت شركت طول ميكشه.
براي ثبت شركت هم فقط بايد بالاي 18 سال باشي و 2 نفر + ادرس هم ميتوني خونه رو بدي:d
فقط 2 تا ادرس ميخواد. به اين شركتهايي كه تو همشهري تبليغ ميدن زنگ بزني هر جور شده يه شركت ثبت ميكنن برات.
به اين ميگن اقتصاد باز:111:
من میخوام با ملت کار کنم
از طریق ملت هم میشه به همه کارت ها پول ریخت !
دوستان اگه اشنایی دارید چه کاری باید انجام بدم و یا چه چیزی مورد نیازه برای این کار بانک ملت ( سند ؟... )
از گزینه سامان ملت
انتخاب سامان
توضیحات
ملت کارای اینترنتی شو تحت شرکتی بنام به پرداخت ملت انجام میده شرایط : صبت شرکت یک حساب جاری همین
ولی الان دو ماهه در حال پیگیری هستیم هنوز کامل اوکی نشده تازه فرم قرار داد و پست کردن
تنها مزینتش کارمزدش نیم درصد هستش
سامان اونم کارای اینترنتیش تحت یه شرکت مجزا انجام میشه دفترش تو فلکه اول صادقیه بالای همون بانکه دوره میدون هست طبقه سوم کارمزد دو درصد صبت شرکت و یه حساب جاری
درضمن الان سامان روی سایتمون فعاله
اگه سوالی بود پ خ