سیستم whm روش نصب کردید؟
از چه پنلی استفاده میکنید؟ً
نمایش نسخه قابل چاپ
سیستم whm روش نصب کردید؟
از چه پنلی استفاده میکنید؟ً
اول یک اشاره ممکن است در فایل a نوشته باشی که error_reporting فعال باشد ولی در حال اینکلود کردن دیگری است و در انجا هم این کد رو بگذار
ممکن است فانکشن شما دوبار تعریف شده به همین دلیل قبل از تعریف فانکشن یک if function_exists بگذار تا اگر قبلا تعریف شده بد دوباره تعریف نشود.
permission یادتون نرود شاید از یک لول عقب تر سطح دسترسی ندارید
برای این منظور کل سورس را برداشته و یک خط ساده بگذارید echo "working ";
تجربه درحد تیم ملی(شاید این باشه چون تمام موارد علمی جواب نمیدن بگرد دنبال یک مورد کاملا بچه گانه ): در برخی موارد معدود من فایل ها رو با dvw cs4 دریم ویور می نوشتم و ذخیره می کردم. و یک بار با Expert editor یا notepad++ ویرایش می کردم و ذخیره حالا آپلود که میشد این مشکل وجود داشت بدون هیچ خطا صفحه سفید ظاهر میشد.
یک فایل جدید با dw ایجاد کردم و کل سورس را کپی پیست کردم داخل آن (ایجاد فایل جدید ).
ضمنا برای فارسی نویسی داخل کد همانطور که می دانید از منوی tools قسمت title/encoding انکودینگ آن را روی utf8 بگذارید (که البته گذاشتید میگم شاید کاربران جدید ندانند.)
ببخشید بجای لینک ، نتیجه phpinfo را آپلود کردم:
phpinfo.html
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
kloxo
نه، بخاطر اینکلود و فانکشن نیست.
فايل آپلود شده رو نتونستم دانلود كنم ،آنتي ويروسم سايت مورد نظر رو block كرده ،لطفا يكجاي ديگه آپلود كنيد.
گذاشتمش توی یک هاست رایگان:
phpinfo()
up...
لطفا zip كن همينجا attach كن . الان باز ريداركت ميشه رو اين صفحه
Website under review
اتچ کردم
قبلا هرکاری میکردم اتچ نمیشد اینجا!
من می خوام کانکت شم سورس رو ببینم اصلاحش کنم. براتون.
الان display_errors هم local و هم master خاموش هست.
فايل php.ini رو هم لطفا اتچ كن بذار يك نگاه بندازم و اصلاح كنم.
فايل httpd.conf رو هم اگر بذاري بهتره ميشه.