ميخام از خودت بخرم ديگه !! پس يقه تو رو ميگيرن =))
نمایش نسخه قابل چاپ
من شخصPhoneix NAP رو ترجیح میدم. Netelligent هم انگاری بد نیست ولی کمی مناسب نیست
رفیق مثل پل خر بگیری را شندید :71:
اتفاقا بعداز خرید هم متوجه بشن هر لحضه ممکنه سرور ترمینت کنند که میشه همون مثل معرف پل خر بگیری :112:
درکل کسی که صاحب سرور هست به اون گیر میدن شما که سرویس گیرنده هستی کسی کاریت نداره و البته وقتی سرور بسته شد دست شما هم از دنیا کوتاه میشه
فونیکس رو تجربه کردم مشکلی نداره.
اگر تو هم امریکا بودی من مرگ بر تو می گفتم تحریم ام می کردی
روز بخیر،
بله دیتاسنتر Netelligent هیچ مشکلی با ایرانی ها ندارن و پشتیبانی خیلی قدرتمند و حرفه ای دارن.
ولی دیتاسنتر Phoneix رو تجربش رو نداریم.
زنده باشید.
سلام
Netelligent بهترین هست و از این یکی هم بهتره
شما اینجا ببین که ار کدوم بیشتر سرور دارن؟ما خودمون از Netelligent کولو داریم و خیلی هم راضی هستیم
البته بعضی موافع یکم باهامون را نمییاد اما با تورنت مشکل ندارن این خوبه
و خیلی هم دیتاسنتر ارزونی هست اگه تو رک و .. بگیری
اول Netelligent بعد دومی :دی
Netelligent بهتره از همه جهت ...
سلام دوست عزیز
شما برای چه کاری نیاز دارید؟
نت الیجنت اپراتور هاش خیلی خوش برخورد و خوبی دارد. هیچ مشکلی هم با ایرانی جماعت ندارد، حتی دعوت میکنند که از این ها سرویس بگیرید چون کانادا فلان کشور و .... با ایرانی مشکل ندارد.
تورنت آزاد است.
اما سه تا عیب که از این ها میشه گفت 1- سخت افزار نامناسب (نسبت به سایر دیتاسنترها) 2- پورت اشتراکی (1گیگابیت ، 30 - 40 مگابایت در ثانیه بیشتر نمیدهد) 3- ترافیک کم و پرداخت هزینه های بالا بابت ترافیک
فونیکس هم شبکه بهتری نسبت به نت الیجنت دارد اما با توجه به این که این کمپانی آمریکایی است ، ریسکش بالاست!
اگر من جای شما بودم!
برای هاستینگ و کارای تورنت از نت الیجنت میگیرفتم
برای سرور مجازی از آمریکا میگرفتم! اما نه فونیکس! حداقل دارید ریسک و استرس رو تحمل میکنید یک جای خوب مثل singlehop , softlayer و dedicatednow , midphase بگیرید.
موفق باشید