احسنت ! گل گفتی.
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شما دوست داری دلار پی پل رو بالا بخری دلیل نمیشه که گران در بیاد اگر دلار ارزان و مطمئن پی پل خواستی بیا در خدمتم. الان هم برای خیلی ها از name.com, directi و خیلی جاهای دیگه سرویس گرفتم و حتی وریفای هم بخواهد می توانم انجام بدم.
دوستان من لایبرتی موجود دارم. کسی هست که با وب مانی exchange کنیم؟ و یه سوال هم اینکه برای پرداخت 99$ چقدر باید تو wmz داشته باشیم (چقدر کسر میشه؟)
کاملا حق باشماست پست های من 91 تاست ولی همین تعداد پست در مدت کمی ایجاد شده.
شرکت ثبت شده در کشور ارمنستان هستیم و از دوستانی که تعدادشون هم کم نیست می توانید کیفیت کار رو ما رو بپرسید.
اگر هم بگرید در تاپیک های مربوط به پی پل می بینید که دوستانی ما رو تایید کردند و راضی بوده اند.
کاملا هم به شما حق میدم الان اوضاع تو ایران طوری شده که باید شک کرد و گفت همه دروغ میگن مگه خلافش ثابت بشه.
اگر از کار ما مطمئن شدید بنده در خدمت شما هستم.
با سلامنقل قول:
بحث اعتماده
قصد جسارت ندارم ولی پست های شما هنوز 91 تاست
چجوری اعتماد کنم؟
اعتماد به افراد و اشخاص حقیق و حقوقی بر اساس تعداد پست در اینجا نیست
ملاک را باید چیزهای دیگه بزاریم
خیلی ها هستم که با داشتن پستهای بیشتر مشکلات فراوانی برای کاربران و مشتریان خودشون ایجاد کردند
این 100 پست تنها به کاربر اجازه میده , در بخش فروش تاپیک ایجاد کنه و گرنه هیچ ارزش دیگه ای نداره
موفق باشید
جناب exactserver تایید شده هستند تا اینجا که باهاشون کار کردیم
کاملا با اکانت وارز هاست موافقم تعداد پست نمی تواند اعتماد به یک فرد را تضمین نماید ولی سیستم های پرداختی که روی سایت ما وجود داره و افراد زیادی که به ما اعتماد کردند و براشون پرداخت کردیم فکر می کنم بهترین وسیله برای اعتماد باشه حتی بعضی از دوستان از طریق دروازه پرداخت زرین پال پرداخت رو انجام دادند و گفتند اینطوری راحت تر هستیم ما هم پذیرفتیم. البته 2.5% کارمزد این دروازه را هم تقبل کردند.
اگر آدرس شرکت را که در سایت www.exactserver.com در بخش تماس با ما ذکر شده وارد کنید در مپ گوگل حتی کروکی محل ما رو پیدا خواهید کرد و ما این محل را با نام Exact server به گوگل تقاضای ثبت دادیم و فکر می کنم تصویب هم شد چون ایمیلی در این رابطه هم دریافت شد.
باز دوستان نظری دارند بفرمایند.
چند وقت پیش یک طرح گذاشته بود که با پرداختی اسلب 1 قیمت اسلب نهایی پات حساب میشد :دی
ولی دیر متوجه شدیم اگر دوباره تکرار کنند بسیار عالی هست چون همین پنل خالی هم که همه اختیاراتش با خودت باشه کلی ارزش داره/.
الان این 99 دلار رو کسی که پرداخت می کنه برامون می تونه دسترسی به پنل ما داشته باشه ؟
و اینکه با این 99 دلار میشه به همین اندازه دامنه ثبت کرد ؟ منظورم اینه که شارژ میشه یا نه فقط هزینه نمایندگی هست و برای ثبت دامنه باید جداگانه شارژ کرد ؟
چطوریه وضعیت پرداخت ما یه فاکتور میدیم ؟ یا یه لینک میدیم و شما برامون پرداخت میکنید ؟