پاسخ : نحوه انتقال vps ها به سرور جدید vmware
اگه میزان مصرف پهنای باند کاربرات مهم نیست کافیه Export کنی و خلاص شی ;):67:
آخه دوسته من Expot و ایمپورتش upload کردنش کار حضرت خضره اگه آموزش انتقال با vcenter بزارید یک دنیا ممنون می شم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Veria
اگر بخواید با توجه به حجم مصرف شده منتقل کنید باید با وی سنتر و هارد رو در حالت Thin Format انتقال بدید.
در غیر اینصورت میتونید از حالت Export OVF Template هم استفاده کنید.
داداشه گلم ممنون می شم ازت یه فیلم یا با آموزش درست حسابی بزاری از vcenter کلی دعات می کنم :77:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmadreza1372
آخه دوسته من Expot و ایمپورتش upload کردنش کار حضرت خضره اگه آموزش انتقال با vcenter بزارید یک دنیا ممنون می شم
May 19th, 2011
بد نیست یه کم به تاریخ تاپیک ها دقت کنید. (زیرخاکی آوردید بالا)
vcenter :
راه اول :
دو تا سرور را از طریق add host اضافه میکنید و بعد میرید datastore سرور قدیمی را باز میکنید و تمامی پوشه هایی سرورهای مجازی را انتخاب و کلیک راست میکنید و کپی
بعد میرید تو datastore سرور جدید paste میکنید وقتی کامل تمام شد دونه دونه add میکنید.
راه راحت تر و راه دومی هم هست :
تمام سرورها دونه دونه کلیک راست میکنید و clone میکنید به سرور جدید (اگر اسم انگلیسیش درست نوشته باشم).
بله بهترین را به نظرم اینه اگر سرور جدیدتون esxi بهترین راه ادد کردن سرور جدید تو وی سنتر هست و دونه دونه clone بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد و لازم نیست ریستور کنید فقط دی ان اس ها و گیت وی و آی پی جدید ست میکنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
May 19th, 2011
بد نیست یه کم به تاریخ تاپیک ها دقت کنید. (زیرخاکی آوردید بالا)
vcenter :
راه اول :
دو تا سرور را از طریق add host اضافه میکنید و بعد میرید datastore سرور قدیمی را باز میکنید و تمامی پوشه هایی سرورهای مجازی را انتخاب و کلیک راست میکنید و کپی
بعد میرید تو datastore سرور جدید paste میکنید وقتی کامل تمام شد دونه دونه add میکنید.
راه راحت تر و راه دومی هم هست :
تمام سرورها دونه دونه کلیک راست میکنید و clone میکنید به سرور جدید (اگر اسم انگلیسیش درست نوشته باشم).
داداش ممنون از راهنماییت هرچند به قول خودت زیر خامی بود:d اگه می شه id تو بدی ممنون میشم مشکلی بود سوال کنم ممنون :->