پاسخ : تشکیل گروه Magento فارسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Firebirds
با سلام
خواستم ببینم نتیجه این تاپیک چی شد ؟
توی فروم ها خارجی وقتی صحبت از فروشگاه ساز حرفه ای میشه گزینه اول همگی magento رو معرفی میکنند ولی وقتی سرچ رو محدود تر به ایران میکنی اصلا خبری از این فروشگاه ساز نیست ! این مساله واقعا برای من عجیبه
توی این چند وقته با دوستانی آشنا شدم که همگی قصد راه اندازی یک انجمن فارسی برای این محصول قدرتمند رو دارند ولی به دلیل اینکه خودشون رو تنها در این راه میبینند پا پس میکشند ، چرا یکی از دوستان همت نمی کند یه فروم فارسی برای معرفی و پشتیبانی این فروشگاه ساز قوی ایجاد نماید ؟
به نظر من الان شرایط خیلی با چند سال قبل فرق کرده الان دسترسی افراد به اینترنت نسبت به چند سال گذشته بیشتر شده به همون نسبت هم افراد متخصص توی اینترنت بیشتر شدن به نظر می رسه اگه یه فرومی برای این منظور ایجاد بشه یه همگرایی خوبی میاد افراد به وجود بیاد .
با تشکر از همه افرادی که از کنار این تاپیک ساده نمی گذرند.
سلام
میتونیم با هم در تماس باشیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidjan
سلام
میتونیم با هم در تماس باشیم؟
ایمیل خودم رو برای شما پیام خصوصی کردم.
ما کلیه امکانات + اجازه از مجنتو رو داریم. در صورتی که تیم خوبی آماده همکاری باشند خوشحال میشیم همکاری کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
ما کلیه امکانات + اجازه از مجنتو رو داریم. در صورتی که تیم خوبی آماده همکاری باشند خوشحال میشیم همکاری کنیم.
با سلام
ممنون میشم اگر در مورد کلیه امکانات بیشتر توضیح دهید و همچنین دلایل خودتون را برای آغار نکردن این مهم را هم بفرمایید
ما 4 سال هست که با مجنتو کار میکنیم. هم تجربه ی خوبی داریم روی این نرم افزار هم با تیم مجنتو به لحاظ پروژه های شرکت در ارتباطیم.
فارسی سازی رو 3 سال پیش شروع کردیم. مشکل مجنتو پیچیده بودنش هست برای ایران. و وقتی ارزش کار کردن و یاد گرفتن برای کاربر رو داره که بخواد یه سیستم منظم بالای 100 محصول داشته باشه. ما تا 24000 محصول روی مجنتو کار کردیم ولی فکر میکنم توی ایران بکار نیاد.
من 3 بار تا حالا با افراد متفاوت اینکارو شروع کردم و هر 3 بار دوستان جا زدند. ما هم ترجیح میدیم چیزی که برای مصرف خودمون هست رو انتشار ندیم.
برای امکانات از سرور و فروم و مجوزهای خود شرکت ورین رو میتونیم ساپورت کنیم. و پروژه رو مجددا شروع کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Firebirds
با سلام
ممنون میشم اگر در مورد کلیه امکانات بیشتر توضیح دهید و همچنین دلایل خودتون را برای آغار نکردن این مهم را هم بفرمایید
من الان 2 ساله که به صورت تخصصی رو سیستم وردپرس دارم کار می کنم
به سیستم کاریه magento خیلی علاقه مند شدم، و الان دارم روی قالب سازیش کار میکنم
اگه تو تیمتون واسه یک برنامه نویس وب جا هست، منم حاضر به همکاریم
با کمال میل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasteem
من الان 2 ساله که به صورت تخصصی رو سیستم وردپرس دارم کار می کنم
به سیستم کاریه magento خیلی علاقه مند شدم، و الان دارم روی قالب سازیش کار میکنم
اگه تو تیمتون واسه یک برنامه نویس وب جا هست، منم حاضر به همکاریم
سلام به همه
من هادی فرنود، مدیر مجنتو فارسی هستم.
ما به زودی سایت پشتیبانی مجنتو راه اندازی میکنیم و حتما از همه شما استقبال میکنم برای کمک به ساخت سایت. کسی با دروپال آشنا هست اینجا؟ سایت با دروپال میسازم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farnoud
سلام به همه
من هادی فرنود، مدیر مجنتو فارسی هستم.
ما به زودی سایت پشتیبانی مجنتو راه اندازی میکنیم و حتما از همه شما استقبال میکنم برای کمک به ساخت سایت. کسی با دروپال آشنا هست اینجا؟ سایت با دروپال میسازم
سلام، خدا رو شکر شکل منسجم تری داره پیدا میکنه
چرا دروپال؟ البته سیستم قشنگیه، ولی دلیل خاصی دارین؟
سلام، من امین هستم.
تجربه من:
فارسی سازی قالب وردپرس
فارسی سازی whmcs (البته تا وسطاش رفتم ولش کردم)
میشه فایل زبان انگلیسی مجینتو رو برام بفرستی تا بیبینم چه طوره؟
اگر خوشم امد اوکی من هم هستم.