این رو تست کنید ..
کد:/usr/local/bin/php /home/username/path/to/script.php >/dev/null
نمایش نسخه قابل چاپ
این رو تست کنید ..
کد:/usr/local/bin/php /home/username/path/to/script.php >/dev/null
اره داداش با wget درست کار میکنه ولی فایل رو روی فایل قبلی کپی نمی کنه خواستم قبل دانلود با rm پاک کنم اونم تائیدیه میخواست
این جدیده رو الان تست میکنم
---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
این دایرکتوری های path/to تو مسیر فایل من نیست داداش لازمه بزارم ؟
فقط دستوراتی که میخواهید اجرا شود اینجا بدهید
متوجه منظورتون نشدم محتویات فایل 1.php رو کجا بذارم ؟
مسیر دقیق فایل رو بزنید مثلا اگر 1.php در public_html دارید به این صورت :
کد:/usr/local/bin/php /home/username/public_html/1.php >/dev/null
خسته نباشید
فایل php که اجرا نمیشود دوست عزیز
مگر شامل دستورات سیستم عامل لینوکسی باشد .
شما باید دستورات را برنامه ریزی بهش بدهید نه فایل
خب دلتاگستر عزیز چون اجرا نمیشه اینقدر این تاپیک به هم پیچ خورده دیگه Rezash یه کار جالب گفتن انجام دادم جواب داد گفت با دستور wget فایل رو بگیر اجرا میشه ولی دردسری که داشت این بود که هر 5 دقیقه یه بار این یه فایل پی اچ پی به روتم اضافه میشه با دستور rm بخوام پاک کنم قبل اضافه شدن نیاز به تائید داره بعد دستور بعدی که آقا Rezash داد هم جواب نداد
چیکار کنم ؟
باید دسکریشن بنویسن براتون یه Red hat کار حرفه ای توی تالار گیر بیارید تا من به زبان ساده الگوریتمشو بهش بگم تا اون شروع به برنامه نویسی کنه
m3hdi روش شمام جواب نداد :(
دلتاگستر عزیز من کسی رو توی تالار نمیشناسم نمیدونم چیکار کنم بدجور کارم گیر کرده راهی نیست تا بشه بدونه تائید فایلی رو از روی سرور حذف کرد ؟
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
ممنون از همه دوستان که سعی کردند کمک کندد مخصوصا از آقا rezash عزیز که واقعا کمکم کردند
من اول هر 5 دقیقه یک بار با دستور wget فایل مورد نظر رو اجرا میکنم بعد با rm -rf هر 5 دقیقه یک بار اون فایل دانلود شده رو پاک میکنم ممنون از کمک همگی
دو نكته رو يادم اومد.
اول اينكه wget يك سري آپشن هم قبول ميكنه ، چك كردم براي اين مشكل دقيقا راه حل داره . كافيه به صورت wget -O نوشته بشه تا Overwirte بشه
براي اجراي مستقيم هم در صورتي درست عمل ميكنه كه بعد از تگ شروع php عبارت زير وارد شده باشه :
کد:#!/usr/local/bin/php