پاسخ : موارد برای شکایت از یک هاستینگ مهم
اگر قرار باشه هر شخصی بیاد هر کاری دلش میخواد انجام بده و کسی توجهی نکنه و یا بگه بگذرم به فلان دلیل
دیگه سنگ روی سنگ بن نمیشه ، زمان میبره ولی ارزش داره ، فرض کنید طی این 10 سال چند مورد خلاف قوانین پیش اومده که افراد پیگیری نکردن ، نتیجه همین پیگیری نکردن ها شده اینترنت امروز
یه جایی باید این موارد جلوش گرفته بشه ، هیچ هزینه زیادی هم نداره وقتی بصورت روال قانونی و اداری بخواید طی بکنیم ، اولش میره ادم مشاوره بعد مشخص میشه چطور و چجوری اقدام های لازم و شکوایه رو بنویسه
یه خبر هم بدم وقتی مشخص بشه شخص تغییر ادرس داشته یعنی از محلی به محلی رفته و طی محل قبلی اقدام به اون کار کرده باشه و دست رسی به طرف امکان نداشته باشه ، طی شواهد قاضی می تونه دستور حکم جلب رو بده ، عین چک که بصورت کلاه برداری حساب میشه و میگن وقتی طرف یه دسته چک داشته باشه معلوم نیست دیگه چه کارهایی خلافی انجام داده باشه
در کل قانون تا زمانی که فرد نیاد و از خودش دفاع نکنه طرف رو مجرم حساب می کنه
باز هم بهتره به دادسرای استان مراجعه بشه و از مشاورین اونجا طلب مشاوره بکنه فرد تا بهترین روش رو برای پیگیری راهنمایی بکن
ممنون از همتون
بله هزینه پول نیست اعتبار هست سایت من فیس لتر شد چند بار رفتم تهران از فی لتر درش آوردم!!!
کا این وب هاستینگ تالک از این دوستمون خوشش نمیاد!!
پول چند نفر رو خورده دروغ گفته سایت خودش رو ساسپند کرده با یه دومین جدید اومده بالا!!!!
خودش گفته هر هفته یه روز سرور هام دان بودن!! میشه در ماه 4 روز خدا رو شکر فیش واریزی رو دارم ایمیل ها رو دارم چت رو دارم گفتن برو شکایت بکن :">
من اگر باید وکیل هم بیگیرم میگیرم و حقم رو میگیرم تا هر کسی نیاد یه کاری بکنه هاست بفروشه بگه
بک آپ روزانه هفتگی ماهانه :d
خداوکیلی نمیدونم چرا ایشون با همه لج میکنن زمانه زمانه ی خوشی هست نمیشه با بد رفتاری به مردم جواب داد
سایت من آپلود سنتر بوده یه لحضه فکر کنید بیبینید چقدر سخته من عکس های غیر مجاز رو پاک کنم
گفت که دیتاسنتر همه ی اطلاعات ما رو پاک کرده!!! همون ثانیه یه ایمیل زد که اطلاعات همه رو داریم همه پیغام بدن بهشون پسورد با یوزر بدیم من پیغام دادم گفت نه اطلاعات شما رو نداریم :105:
تو همین سایت یه تاپیک داره 8 تا صفحه داره تاپیکش
من اسم هیچکس رو نگفتم !! فقط بدونین که ایشون چه کسی هستش همه جا از خودش شاکی گذاشته !!!
امید وارم هرچه سریعتر پرونده رو به دادسرا ببرم تا اینترنت رو خوشحال کنم
مشکلی نیست که اسم بیارید + مدرک - اینجا رسوا بشه 1000 بار بیشتر از شکایت جواب میده
خواهشاً هیچی نگین کی هست !!!!
بزارین همه اعتبار خودشون رو داشته باشن !!!
آخه بخدا من نمیدونم چی شد زد همه ی اطلاعات من رو پاک کرد البته به خودم گفته بودم که هر وقت سرورش اومد بالا باید اطلاعاتم رو بردارم و فرار کنم فرار پنل دومین رو هم ازش گرفتم ولی قلفش کرده بود که نتونم برم
حیف که نشد فرار کنم !! البته میدونستم این بلا سرم میاد چون سر چند تا از دوستام هم آورده بود یه بار سایتمون رو انتقال داده بود اطلاعاتمون رو انتقال نمیداد!!!
میگفت من نمیدم یوزر و پسورد سرور جدید رو هم نمیداد تا من اتقال بدم رفتیم به پارس دو که یک شرکت معتبر هست گفتیم گفتن به ما مربوط نمیشه آقا یکم باهاشون صحبت کردیم شب نشد ایمیل دادن که اطلاعات شما این ها هست !!
در هر صورت کسی اسم رو نگه گرچه همه میشناس ایشون رو