سلام.آقا این چند روزه توی خرید سرور مجازی واقعا گل کاشتم.در هر صورت اقا رحمان من با اینکه 2روزپیش برای اولین بار از شما خرید کردم و قطع شده,از طرز برخورد شما و پشتیبانی شما کاملا راضیم و ممنون که اطلاع دادین.ایشالا هر چه زودتر حل شه8-|
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.آقا این چند روزه توی خرید سرور مجازی واقعا گل کاشتم.در هر صورت اقا رحمان من با اینکه 2روزپیش برای اولین بار از شما خرید کردم و قطع شده,از طرز برخورد شما و پشتیبانی شما کاملا راضیم و ممنون که اطلاع دادین.ایشالا هر چه زودتر حل شه8-|
هادی جان من هم اول قصد چنین کاری را داشتم ولی در ایمیل هایی که خودم براشون ارسال کردم قبول نکردند برای همین گفتم از طرف امین اقدام کنم که میگه نمایندگی هست شاید تاثیر داشته باشهنقل قول:
این مدل بدختی ها به قول خودت با اعتبار آدم بیشتر بازی میکنه تا هزینه مالی . مثل خودم که 60 هزار تومان پرداختم تا data restore کنن . حا ل که شما سرور دارید ! و چندین سرور مجازی و سایت روش ران است
شرکت نت داریکت بهتون نمیده و تمدید هم نمیکنه در صورتی که موقع پرداخت نباید به این چیزا گیر بده باید پولشو بگیره و تمدید کنه .
حال پشنهادی که بهشون میکنید اینکه یه مقداری بیشتر براشون Send کنید
دوما دنبال شرکت یا جای باشید که اینا بهشون تعهد دارن و حرفش سند است . مثل نماینده یا غیره . شاید از اون طریق بتونید فشار بیارید کاری بشه - ولی درک میکنم شدید
تشکر از راهنمایی شما , خوشبختانه با این مساول حقوقی خوب آشنا هستم و نحوه رسیدگی به هرگونه شکایت و پیگیری هاش را به خوبی اطلاع دارمنقل قول:
سلام
خدا را شاکرم که اشنباه نکردم و از vPsPersia وی پی اس نخریدم
متاسفانه الان تنها راه شما شکایت هست
برای این که ایشان را پیدا کنید
از ان جایی که شماره ثابت ایشون را دارید ، می تونید شکایت نامه تنظیم کنید
تا ایشون پیدا بشوند !
بعدا هم از شکایتتون انصراف بدید
ولی هنوز امیدوارم هستم به خاطر مشتریان خودشون هم که شده بیاد و حداقل به اونها کمک کنه
ما نهایت این هست که یا سرور جدید خرید میکنیم یا نت دایرکت را راضی میکنیم ولی اونها چی ؟؟
سلامنقل قول:
واقعا سخت هست ، به خصوص فشار مشتریان ، ولی تجربه خوبی ( البته شما ، و الا خیلی از دوستان اینگونه کار نمی کنند ) هست
باز هم اگه آی پی هاتون رو بفرستید براتون پیگیری کنیم از طرف دوستی
5 عدد از ای پی ها را براتون ارسال کردم
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
با سلام و سپاس از لطف شمانقل قول:
انشاالله بعد از رفع مشکلات جاری لطف شما را جبران خواهیم کرد
موفق باشید
با سلام و درود بیکران
رحمان جان , امیدوارم که مشکلت حل بشه. جز دعا کاری از دستم بر نمیاد.
اگر چیزی هست که فکر میکنی بتونم انجام بدم دریغ نمیکنم.
میدونی که سرور من جا داره که اگر بکاپی از کاربرانت جایی دیگری هست بیاریشون روی سرورم و من در خدمتتم همه جور, پولی چیزی نیاز بود لب تر کن جگر.
سلام علی جاننقل قول:
با سلام و درود بیکران
رحمان جان , امیدوارم که مشکلت حل بشه. جز دعا کاری از دستم بر نمیاد.
اگر چیزی هست که فکر میکنی بتونم انجام بدم دریغ نمیکنم.
میدونی که سرور من جا داره که اگر بکاپی از کاربرانت جایی دیگری هست بیاریشون روی سرورم و من در خدمتتم همه جور, پولی چیزی نیاز بود لب تر کن جگر.
متاسفانه بک آپ سایتها روی یک سرومجازی بوده که روی یکی از همین سرورها بود
بک آپ ندارم ولی برای یک مورد راهنمایی حتماً مزاحمت میشم یا تماس میگیرم
رحمان جان این وظیفه ما است که مثل یک خانواده دور هم جمع شدیم از یک تکنولوژی داریم استفاده میکنم حال یکی سرویس دهنده و یکی سرویس گیرنده است باید همانند بنی آدم اعضای یکدیگرن عمل کنیم
تشکر هادی جاننقل قول:
رحمان جان این وظیفه ما است که مثل یک خانواده دور هم جمع شدیم از یک تکنولوژی داریم استفاده میکنم حال یکی سرویس دهنده و یکی سرویس گیرنده است باید همانند بنی آدم اعضای یکدیگرن عمل کنیم
در مورد Ripe اطلاعاتی داری ؟؟
https://www.ripe.net/
برای یک مورد اطلاعات می خواستم
موفق باشی
بله این شرکت از طرف نماینده یا کسانی که
isp واقعی هستن و یا سرویس دهندگان سرور های اختصاصی و مجازی هستن
میتونن شخص یا شرکت مشتری درخواست دهد تا شناسنامه ای برای آن شرکت یا شخص صادر شود . 4 برگه مشخصات برای درخواست کننده ارسال میشود که باید با دست خط و امضا و تعهد ها پر شود و دوباره
برای ripe ارسال شود بعد از 3 هفته ip های درخواست شده به نام شخص تغییر نام و مشخصات میخورد . فقط میدونم که خیلی گرفتنش سخت است و به هر کس یا شرکتی نمیدهند .
ایشالاه که زود مشکل حل میشه. بد دردیه.
این محسن هم ایندفه پیداش شد نصیحتش میکنم که کاری رو که نمیتونه کنه دیگه نکنه. هنوز cpu کشف نشده بود این تو اینترنت داشت هاست میفروخت. :x
رحمان جان من فبلا نماینده این ها بودم ولی متاسفانه دیگه نیستم . به خاطر قطعی ها و دردسر هایی که نت دایرکت واسم ساخت کل سرور های موجود در نتدایرکت رو منتقل کردم. حال بماند اینکه ، شما این یه کاری کن :
خودت بهشون میل بزن بگو بله این اقای که سرور شما تو پنلش هستش فوت کردن (مثلا) بعدبگو که ما هیچ دسترسی به میل ایشون نداریم و بگو که خود دیتا سنتر یه ایمیل این شخص یعنی محسن اطلاع بده و اگه محسن تا 24-48 ساعت به میل جواب نده سرور رو به شما بدن . فکر کنم این منطقی باشه.
اگه یه رسیلر هم پیدا کردی که اینکارو انجام بده بهتره.
موفق باشی.;;)
سلامنقل قول:
بله این شرکت از طرف نماینده یا کسانی که
isp واقعی هستن و یا سرویس دهندگان سرور های اختصاصی و مجازی هستن
میتونن شخص یا شرکت مشتری درخواست دهد تا شناسنامه ای برای آن شرکت یا شخص صادر شود . 4 برگه مشخصات برای درخواست کننده ارسال میشود که باید با دست خط و امضا و تعهد ها پر شود و دوباره
برای ripe ارسال شود بعد از 3 هفته ip های درخواست شده به نام شخص تغییر نام و مشخصات میخورد . فقط میدونم که خیلی گرفتنش سخت است و به هر کس یا شرکتی نمیدهند .
من هم مدارک را داده بودم به محسن که کارهاش را انجام بده حتی ایمیلهایی که در مراحل عضویت آمده و ... را هم دارم
میخواستم بدونم که این مورد را میتونم خودم پیگیری کنم یا خیر ؟؟
ممنوننقل قول:
ایشالاه که زود مشکل حل میشه. بد دردیه.
این محسن هم ایندفه پیداش شد نصیحتش میکنم که کاری رو که نمیتونه کنه دیگه نکنه. هنوز cpu کشف نشده بود این تو اینترنت داشت هاست میفروخت. :x
ولی ای کاش که Cpu کشف نمی شد و محسن هم هاست نمی فروخت
اینطوری دردسر ما هم کمتر بود :d
هادی جان از دیروز دارم مداوم ایمیل می زنمنقل قول:
رحمان جان من فبلا نماینده این ها بودم ولی متاسفانه دیگه نیستم . به خاطر قطعی ها و دردسر هایی که نت دایرکت واسم ساخت کل سرور های موجود در نتدایرکت رو منتقل کردم. حال بماند اینکه ، شما این یه کاری کن :
خودت بهشون میل بزن بگو بله این اقای که سرور شما تو پنلش هستش فوت کردن (مثلا) بعدبگو که ما هیچ دسترسی به میل ایشون نداریم و بگو که خود دیتا سنتر یه ایمیل این شخص یعنی محسن اطلاع بده و اگه محسن تا 24-48 ساعت به میل جواب نده سرور رو به شما بدن . فکر کنم این منطقی باشه.
اگه یه رسیلر هم پیدا کردی که اینکارو انجام بده بهتره.
موفق باشی.;;)
مشخصات اصلی سرور
یوزر و پسور سرور
مشخصات ای پی ها روی سرور
حتی کدام ای پی چه سیستم عاملی روش نصب هست و ... را هم فرستادم
پشتیبانیشون میگن ما اطمینان داریم که شما از کاربران ما هستید ولی چون سرور در پنل ایشون هست ما نمی تونیم هیچ کمکی به شما بکنیم و باید خودشون اقدام کنند
فعلاً که همه دارن نه میارن , ببینیم خدا چی میخواد