پاسخ : گواهینامه SSl و بحث بروزرسانی ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed25
دروود
اینها خبر را پخش کردند و در باره خبر گفت و گو انجام دادند!اما این دوستان بالا بودند که با سر و صدای بسیار و در بوق کرنا کردند که یک جوان،تجربه هزاران جوان را داشته است!!!هم برنامه نویسی می دانسته و هم رخنه گری!!و از نکته های بسیار بسیار چشم گیر نیز اینکه خود این جوان هم گفته که من از بچجه های بالا هستم!!
حالا بچه های بالا و پایینش زیاد فرقی نداره. شما خودت میگی خبر و پخش کردن و دربارش گفت و گو کردن آیا اینا میان هرخبری رو این شکلی پخش کنن و در موردش گفتگو کنند؟! بعدش چون یه شرکت امنیتی ضربه خورده اونم شرکتی که گواهینامه دیجیتال صادر میکرده و به خودش اطمینان کامل داشته! جوری بود که ما پنل نمایندگیش رو داریم دیروز اومدیم لاگین کنیم دیدیم میخواد که پسورد رو عوض کنیم!! یعنی چی یعنی عمق فاجه از اینی که من و شما فکر میکنیم بیشتر هست!
چه بچه های بالا چه بچه های پایین چه یه جوون ایرانی هرکی این کار رو کرده دمش گرم! نشون داد که اینا این همه میگن امنیت امنیت چیزی بجز یه شعار نیست حتی برای چند دقیقه!
با دروود
شما خودت دستت توی کار هست می دونی و اینگونه سخن راندن شایسته کسی در جایگاه شما نیست!مگر می توان امنیت را پایدار گذاشت؟من همه سخنم بر این است که این گروه هیچ کار شاق و ناممکنی را انجام نداده اند!همیشه شرکت های امنیتی در حال مبارزه و به روز رسانی های راه کار های امنیتی با رخنه گران و کلابرداران هستند.
روزانه ممکن است 200 بد افزار شناسایی شوند،روزانه ممکن است 200 تارنما که بوسیله متخصصان امنیتی پشتیبانی می شده است،درچار ایراد شود،آیا همه این کار ها نشان دهنده "عمق فاجعه" می باشد؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed25
با دروود
شما خودت دستت توی کار هست می دونی و اینگونه سخن راندن شایسته کسی در جایگاه شما نیست!مگر می توان امنیت را پایدار گذاشت؟من همه سخنم بر این است که این گروه هیچ کار شاق و ناممکنی را انجام نداده اند!همیشه شرکت های امنیتی در حال مبارزه و به روز رسانی های راه کار های امنیتی با رخنه گران و کلابرداران هستند.
روزانه ممکن است 200 بد افزار شناسایی شوند،روزانه ممکن است 200 تارنما که بوسیله متخصصان امنیتی پشتیبانی می شده است،درچار ایراد شود،آیا همه این کار ها نشان دهنده "عمق فاجعه" می باشد؟!
باسلام
من نگفتم که امنیت پایدار هست! ولی شرکتی که شعارش امنیت هست براش بد هست. این با رخنه کردن به سایت یا تارنما فرق میکنه!
تمام حرف منم این هست که حتی برای چندثانیه برای شرکت امنیتی خیلی بده! (جیمل که یه سری ایمیلهاش هک شده بود و یه سری خبر به پا کرده بود سر همون خیلی ها از جمیل مهاجرت کردن به سرویسهای دیگر)
درضمن منم هم نگفتم کار شاقی انجام دادند و ناممکن... !
درپایان همیشه همه چیز اون چیزی که من و شما فکر میکنیم نیست! (مثل آمریکا که نصفش زیر زمینه! :d)
یه مثال دیگه دقیقا مثل این میمونه که برن از اداره پلیس مدارک رو ***ی کنن!
درپناه حق!
در پایان باید بگویم که روی هم رفته با سخنان کنونی شما هم رای هستم.
بزن قدش:دی
s.w.a.t که ما رو همون اول زد دیگه مگه کسی جرات میکنه حرف بزنه.؟ :دی
حالا ببینم من فایرفاکسو بروز نکردم...3.6.13 هستم
چه طوری میشه فهمید این تقلبیه یا نه؟ میگن اپرا میشناسه و فایر نمیشناسه چه طوریاس؟ از کجا میشه فهمید این گواهینامه تقلبیه یا نه؟
بر فرض که این نسخه فایر فاکس تقلبیه رو بشناسه ، چه کار میکنه؟
با دروود
خوب اگر راستین نباشد و یا اصلا گواهینامه نداشته باشد،پیامی که معمولا داده می شود برای تایید هویت این سایت به شما داده خواهد شد.
پ.ن:Swat نامش هم ترسناکه،آدم یاد روزهای ویژه ای از پارسال تو خیابون ها میندازی..:دی
علت اینکه خیلی سر و صدا کرد ، چون اگر هکر معمولی اقدام به د ز دیدن می کرد هیچ استفاده خاصی نمی تونست بکنه ، چون این گواهینامه ها رو تنها کسانی می توانند استفاده کنند که دسترسی به اینترنت کاربران داشته باشند ، یعنی شما همه گواهینامه سایت های بزرگ رو داشته باشید ولی توانایی استفاده ندارید ، ولی وقتی شما isp باشید می توانید از این گواهینامه ها برای رصد کاربران خود استفاده کنید ( بیشترین توضیح بدم پاک می شه )
و الا شاید هک کردن کومودور رو خیلی ها از قبل انجام داده بودن ، ولی سودی برایشان نداشته که انجام ندادن ، مسئله اصلی هک خود گوگل و یاهو هست که فعلا کسی توانایی اون رو نداره ( فعلا )
با سلام
ببخشيد يك سوال داشتم اگر ممكن است آموزش و نحوه نصب يك مجوز ssl را روي دامنه و هاست cpanel از ابتدا تا انتها قرار دهيد .
با تشكر و سپاس
باسلام دوست عزیز سرچ کنید از اون بالا پیدا میکنید.
موفق باشید
مثلا چی سعید؟
من خیلی با پنجره های untrusted مواجه میشم .... طبیعتا اینا برای تایید گواهینامه هاست،موزیلا حتما نیاز داره به اون
منظور از پیامی مبنی بر تایید هویت این سایت چیه؟ سایتایی که از ssl استفاده میکنند یا سایتایی که استفاده نمیکنند هم هست؟ چون خیلی عجیب بود بار اول وقتی وارد سایت وردپرس شدم با اس اس ال بود و همین untrusted داد بستمش و دوباره زدم s برداشته شد رحت رفت تو...