پاسخ : نیاز به یک متخصص برای فروش سرور با % خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
شرایط رو برای من هم بفرستید
الان که یاهو نبودین
توی یاهو منتظرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
آقا ول کجا جان بچت. هروقت شما تونستید تو ایران بدون نیاز به فیل-ترشکن 10 سایت باهم باز کنی اون وقت این هندی بنگلادشی هم میتونن انگلیسی صحبت کنن!! :d
ما از دل یه سری خرید کردیم یه مشکلی داشت زنگ زدیم باورتون نمیشه با سه نفر صحبت کردم هیچ کدوم رو من حالیم نمیشد چی میگن تنها کلمه ایی که حالیم شد از تقریبا 15دقیقه صحبت با اینا همون سلام و خداحافظی اول و آخرش بود. ایرانی بیارید بلد نباشه انگلسیی صحبت کنه بهتر از اینا هست !! لهجه خیلی خیلی خیلی بدی دارن! :)
من نوه دارم بچه کجا بود :114:
قضیه ***** چه ربطی به نخصص تو هاسنیگ داره اینجا همه ماهی 1500 تا 2000 تومن میدن یه چیلتر شکن میگیرن 10 تا که هیچ 10000 تا سایت باز میکنن تازه با هویت امریکایی تو اینترنت میچرخن . درباره هندی ها هم خیلی از هندی ها شرکت هاستینگ دارند و خیلی تو این زمینه موفق هستند . اگر این دوستمون توامارات کسی که متخصص باشه بخوان استخدام کنند کم کم باید ساعتی 25 دلار بهش پول بدن .
تو سرور و اینجور چیزا فکر میکنم همه از طریق ایمیل و گفتگوی انلاین مشکلاتشون رو میگن . کمتر کسی تلفن میزنه . تو همون شرکتی که من ازش هاست خریدم اپشن تلفن سومی هست و از طریق تیکت و گفتگوی انلاین مشکل رو حل میکنند .
دوستان ممنون
با یکی از دوستان به توافق رسیدیم
سلام
ما میتوانیم بحث فروش و تامین نیروی متخصص شما رو تامین کنیم. ما کشور ارمنستان هستیم و دارای یک تیم پشتیبانی خوب و همیشه آنلاین می باشیم و می توانیم بخش پشتیبانی شما رو هم انجام بدیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
exactserver
سلام
ما میتوانیم بحث فروش و تامین نیروی متخصص شما رو تامین کنیم. ما کشور ارمنستان هستیم و دارای یک تیم پشتیبانی خوب و همیشه آنلاین می باشیم و می توانیم بخش پشتیبانی شما رو هم انجام بدیم.
سلام
ممنون همونطور که گفتم با یکی از دوستان به توافق دسیدیم و انشا الله در موارد دیگه همکاری می کنیم